Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | День дитячої книги
AA

День дитячої книги

Суботнього дня у читацькій залі проводилося бібліошоу «Це знають дорослі і знають це діти: книжкова країна найкраща у світі».  Щороку 2 квітня у світі відзначають Міжнародний день дитячої книги. Це свято було започатковане в 1967 році рішенням Міжнародної ради з питань дитячої книги. А дата обрана не випадково. Саме цього дня народився славетний казкар Данії – Ганс Крістіан Андерсен, якому не тільки вдалося змінити ставлення до дитячих книг, але й розвинути і збагатити цей вид художньої літератури.

Для наших користувачів, які завітали до бібліотеки цього дня з батьками, ми підготували цікаву відео розповідь про День дитячої книги, познайомили із новинками літератури бібліотечного фонду та представили увазі цікаву відео вікторину про дитячі книги Г.Андерсена та українських народних казок. У ході бібліошоу кожен учасник розказав присутнім про свою улюблену книгу, до речі батьки також розказували про свої книги, які б радили прочитати сучасним дітям. Проводячи заходи з юним поколінням, яке зараз зростає в умовах війни, наша дитяча бібліотека розвиває у них бажання читати, бажання дізнаватися щось нове для себе і бути патріотично налаштованим громадянином.

Сьогоднішній захід відвідали діти вимушено переселених родин та наші міські діти. Дуже приємно, що діти були разом із татусями та матусями. Можемо впевнено сказати, що ці родини правильно виховують своїх дітей! Гості бібліотеки залишилися задоволеними та щасливими!!!

Всі разом до Перемоги!

Все буде Україна!

 

Читайте також