Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Давайте всі разом будемо берегти нашу місцевість!
AA

Давайте всі разом будемо берегти нашу місцевість!

На початку листопада за кошти міського цільового фонду охорони навколишнього природного середовища проведено роботи з прибирання місць накопичення сміття в районі виїзду з смт. Костянтинівка на трасу Н-24 «Благовіщенське - Миколаїв». Вивезено 65 тон відходів.

Було проведено очищення одного з найбільш проблемних місць Южноукраїнської громади у плані накопичення сміття, так як воно межує із землями сільськогосподарського та лісового призначення.

Але ж реальність нашого життя інша: зранку староста Костянтинівського старостинського округу Олександр Черней оглядав місце колишнього сміттєзвалища, та побачив гарний джип з якого мешканець мало-поверхової забудови викидав мішки зі сміттям. На зауваження старости не було належних дій, тому прийшлося визивати представників відділення поліції №3, які і складали протокол. Порушнику прийшлося сплати штраф.

Не будьте байдужими!

Давайте разом берегти все те, що у нас вже є! 

Не проходьте осторонь звертайте на все увагу, звертайтесь до  поліції! 

Давайте всі разом будемо берегти нашу місцевість. 

 

Читайте також

Звіт про роботу старости Костянтинівського старостинського округу Южноукраїнської міської територіальної громади Чернея О.О. за період з січня по грудень 2023 року

Костянтинівський старостинський округ

Я, як староста та член виконавчого комітету, беру участь у засіданнях сесій міської ради, засіданнях...