Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Чистота і порядок в громаді залежить від кожного з нас
AA

Чистота і порядок в громаді залежить від кожного з нас

Інспекція з  благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади звертається до мешканців громади дотримуватися правил благоустрою та санітарних норм, викидати сміття і побутові відходи в спеціально відведеному місці, адже стихійні сміттєзвалища є джерелом негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного з нас.

А, щоб мешканці громади більш свідомо відносилися до чистоти у громаді,  варто нагадати, що за порушення «Правил благоустрою» міста є також  адміністративна відповідальність. « Рука закону»  не лише змусить прибрати за собою, а ще й зобов’яже заплатити штраф.

Стаття 152 Кодексу України «Про  адміністративні правопорушення» передбачає, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Пам’ятайте: чистота – чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного міста чи села! Втім, не варто забувати всім відому істину: чисто не там, де прибирають, а там де не смітять.

Давайте зробимо нашу громаду чистою, та забезпечимо надійний тил нашої Держави в цей непростий для України час!

 

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...