Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Чим живе Вознесенський район - тема розмови колегії Вознесенської РДА
AA

Чим живе Вознесенський район - тема розмови колегії Вознесенської РДА

20 січня 2022 року за ініціативи народного депутата Артема Чорноморова відбулась колегія Вознесенської районної державної адміністрації під головуванням самого депутата, керівника райдержадміністрації Сергія Шурабури, голови районної ради Спартака Гукасяна за участі депутатів обласної та районної рад, голів територіальних громад, керівників установ та організацій. У заході взяли участь Южноукраїнський міський голова Валерій Онуфрієнко та депутати обласної ради Віра Міронова і Людмила Самчинська. Колегія проходила у великій залі адміністративної будівлі Вознесенської райдержадміністрації.

Більше трьох годин її учасники слухали доповіді управлінців про стан і тенденції соціально-економічного розвитку району за 2021 рік, про підсумки роботи з питань цивільного захисту населення, роботи зі зверненнями громадян тощо. Перед присутніми виступили очільники двох великих підприємств району - генеральний директор ВП ЮУАЕС Ігор Полович та директор “V-Center” (колишній шкіряний завод “Возко”) Андрій Шевченко, які розповіли про економічний стан підприємств, вклад в соціальний розвиток району та плани на майбутнє. 

На колегії обговорювались також можливості реалізації обласної програми “Автобус для громади” на 2022-2025 роки та проблеми з надання послуг поштового зв'язку АТ “Укрпошта”.

Після вичерпання порядку денного учасники заходу мали можливість поставити народному депутату Артему Чорноморову проблемні питання. Обговорення харчування дітей в закладах освіти, зникнення річок, стан доріг та медицини регіону переросло в дискусії.

Наприкінці колегія Вознесенської райдержадміністрації вирішила проводити такий захід щоквартально.


 

 

Читайте також