Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Бібліотечний відеозал "Моя сонячна Україно!"
AA

Бібліотечний відеозал "Моя сонячна Україно!"

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України міська бібліотека для дітей за традицією цього літа запросила своїх читачів до бібліотечного відеозалу "Моя сонячна Україно!"- інформаційний портал. До нашої бібліотеки вже вкотре завітав літній табір " Happy Kids"

Бібліотекарі Тетяна Цвіра та Марина Чабан підготували інформаційний портал з цікавою, змістовною бесідою та демонстрацією відеороликів про нашу Україну, державні символи країни.

   В нашій бібліотеці оформлені на кожному відділі постійно діючі книжково - ілюстративні виставки:

  "Ненько Україно - ми твої діти"

   "Я українець і я цим пишаюсь "

   "Україна рідна, ми твої діти!!!".

Матеріали книжкової виставки дають змогу юним читачам побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення, згадати імена та постаті великих українців. Аби залучити малечу до святкування великих державних свят, навчити їх шанобливо ставитися до цінностей українського народу, до оточуючих, любити свою Батьківщину і вміти переборювати труднощі.

Бібліотекар старшого відділу Тетяна Цвіра розповіла дітям про День Державного Прапора України, котрий відзначала наша країна 23 серпня і продемонструвала відео "Державний Прапор України". Та познайомила читачів з книжковою виставкою в читацької залі "Ненько Україно - ми твої діти".

Марина Чабан - бібліотекар молодшого відділу розповіла юним читачам про свято День Незалежності України, котрий сьогодні 24 серпня відзначає наша держава. Бесіду продовжила демонстрацією відеороликів " День Незалежності України - дітям" та "Факти про Україну, які вразили світ".

Перлиною заходу була книжкова виставка поезій " Моя сонячна Україно!"  Нашим гостям було запропоновано обрати книгу і  прочитати вірш про Україну. Під музичний супровід українських мелодій діти дуже зворушливо і гарно декламували вірші.

Наприкінці інформаційного порталу малеча за допомогою інтерактивної дошки висловила яка наша Україна: Незламна , Незалежна, Єдина, Велична, Патріотична, Красива, Барвиста , Чудова.... Привітали зі святом та побажали нашій країні Миру, Волі, Перемоги та процвітання.

Цей захід був останній цього літа із циклу бібліотечного відеозалу, але ми працюємо далі і чекаємо наших користувачів. Ми щиро раді вам ,  у нас ще дуже багато цікавого для вас , тож до зустрічі!

Працівники бібліотеки щиро вітають з 32- річницею Незалежності України. Попередній та нинішній рік - це роки великих випробувань, пора сподівань і надій, нехай же вони справдяться. Нехай якнайшвидше над нашою державою засяє сонце ПЕРЕМОГИ!

 

Читайте також