Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Автомобілі для громади від благодійного фонду
AA

Автомобілі для громади від благодійного фонду

Два транспортних засоби вартістю 502,4 тисячі гривень отримала наша міська громада від благодійної організації «Благодійний фонд «Серце в дії» – автомобіль для забезпечення надання транспортних послуг особам з інвалідністю та маломобільним мешканцям та пожежний автомобіль.

У квітні 2023 року виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради уклав Меморандум про співпрацю з ГО «БФ «Серце в дії». Його директорка – Катерина Музлова, батько якої боронив незалежність України, а нині перебуває у полоні. Події з батьком спонукали Катерину Олегівну зайнятися волонтерством. З часом її молодий фонд почав співпрацю з Тайванськими організаціями, і сьогодні ця країна через фонд «Серце в дії» вже подарувала українським громадам більше сорока автомобілів для соціальних та військових потреб.

Автомобіль для забезпечення надання транспортних послуг особам з інвалідністю та маломобільним мешканцям сьогодні був урочисто переданий комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади». Пожежний автомобіль переданий державній установі «Південноукраїнська виправна колонія «(№83)», яка захищатиме від пожеж найближчі села. На базі колонії вже розпочаті роботи з облаштування пожежного депо. Автомобіль поки не має необхідного обладнання, але з цим питанням обіцяли допомогти місцеві пожежники.

Денис Кравченко, що був присутній при передачі автомобілів, подякував волонтерам за плідну співпрацю та висловив надію на подальшу командну роботу заради захисту й підтримки громади.

 

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...