Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Активні, щирі, невтомні – саме такими є українські волонтери
AA

Активні, щирі, невтомні – саме такими є українські волонтери

5 грудня Україна відзначає Міжнародний День волонтера. Нинішнього року мільйони українців стали волонтерами заради наближення перемоги. З першого дня війни в країні закипіла робота. Жінки та чоловіки різних професій та різного віку, навіть діти, плели сітки, готували їжу, збирали одяг та взуття, збирали кошти на потреби армії та територіальної оборони. Українці зрозуміли, що можуть зробити майже неможливе: нагодувати батальйон, одягти його, придбати для нього тепловізор або сучасний квадрокоптер, зібрати гуманітарну допомогу та привезти її нужденним, відновити зруйнований будинок, забезпечити внутрішньо-переміщену особу речами першої необхідності…

Жителі Южноукраїнської громади також об’єдналися та працювали вдень і вночі, не жаліючи сил та часу. Волонтери зробили і роблять величезний обсяг роботи для забезпечення всім необхідним територіальну оборону та збройні сили України. Активна громадська позиція цих людей та небайдужість додає впевненості у тому, що перемога близько і що у нашого народу є майбутнє, бо єднання – запорука успіху.

5 грудня у цих людей свято, з яким їх привітав секретар міської ради Олександр Акуленко у сесійній залі. Волонтерів відзначили грамотами та подяками міського голови. Та найвищою нагородою для кожного з них буде перемога країни над ворогом та розуміння, що їх невтомна праця – величезний внесок у мирне майбутнє України.

 

 

 

Читайте також

Зверніть увагу!

Миколаївська ОВА

Від 25 листопада 2023 року почав діяти спільний наказ № 8дск/50/1дск «Про встановлення заходів...

Допомога військовим

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет продовжує підтримувати наших захисникі...

Допомога на передову

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада продовжує активно підтримувати Збройні Сили України. Сьогодн...