Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 16 по 22 жовтня
AA

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 16 по 22 жовтня

16 жовтня о 18:22 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 11 по вулиці Миру сусід в стані сп’яніння хуліганить, стукає в двері заявника. За даним фактом у заявника було відібрано письмове пояснення та заяву. Щодо його сусіда було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.


16 жовтня о 22:02 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 17 по вул. Європейській чоловік побив свою співмешканку. Поліції, що прибула за викликом, жінка повідомила, що ввечері разом із своїм цивільним чоловіком спілкувалися та вживали алкогольні напої, в ході спілкування виник конфлікт, під час якого чоловік декілька разів вдарив жінку по голові. Щодо чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП.


17 жовтня о 17:07 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у дворі будинку № 16 по бульвару Квітковому чоловік із ножем чіпляється до перехожих. Поліція прибула на місце події, зустрілася з заявником, який повідомив, що, повертаючись додому з тренування та побачив, як у дворі неповнолітня дівчинка погрожувала ножем подрузі. Заявник затримав дівчат до приїзду поліції. Оскільки дівчата були неповнолітніми, на місце події були викликані інспектор з ювенальної юстиції для опитування учасників події та батьки дітей. Щодо батьків однієї дитини було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 ч. 1 КУпАП.


17 жовтня о 18:03 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля під’їзду будинку № 7 по вул. Молодіжній невідомий вигулює собаку без намордника. Поліція встановила жителя міста, що вигулював собаку породи американський стаффорд на повідку, але без намордника. Щодо власника собаки складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 154 ч. 1.


17 жовтня о 18:13 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, у будинку № 4 по вулиці Європейській жінка у сльозах просить допомоги, на запитання не відповідає, кинула слухавку, при передзвоні також кидає слухавку, чутно гучний голос чоловіка. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, встановила, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння вчиняє домашнє насильство психологічного характеру проти своєї дружини, яка не може ходити  після операції. Чоловік не відкрив двері та не пустив до дружини. В подальшому щодо чоловіка був складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП та винесено тимчасовий заборонний припис.


17 жовтня о 21:08 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на проїжджій частині біля бару «Козацька рада» лежить чоловік. Поліція виявила чоловіка, що знаходився у п’яному вигляді, чим ображав людську гідність та громадську мораль. Щодо порушника винесено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 178 ч. 2 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь яких порушень.


20 жовтня о 01:15 надійшло повідомлення до районного управління про те, що в районі профілакторію «Іскра» сталася ДТП без потерпілих: водій автомобіля BMW не впорався з керуванням та злетів у кювет. Поліція встановила, що водій, виконуючи поворот праворуч, не обрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожньої обстановки, втратив керування та здійснив виїзд на ліве узбіччя, де в подальшому автомобіль перекинувся на дах. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження. Щодо водія було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124, ст. 130 ч.1 КУпАП та постанову про адміністративне правопорушення за ст. 126 ч.1 КУпАП.


22 жовтня о 12:51 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 6 по бульвару Шевченка п’яний син б’є матір. Поліція виявила чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив щодо своєї матері домашнє насильство психологічного та фізичного характеру, а саме висловлювався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та завдав фізичного болю. Щодо нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 2 КУпАП, винесено терміновий заборонний припис та з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому подібних ситуацій.

 

Читайте також

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 08 квітня по 14 квітня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

08.04.2024 о 18:42 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в дворі житлового будинку по вулиц...

Шахрайські повідомлення у «будинкових чатах»: поліцейські закликають не реагувати на сумнівні посилання у месенджерах

Вознесенське районне управління поліції

Зловмисники все частіше ошукують людей за допомогою так званого фішингу. Злочинна схема, за якою...

«Вам нараховано допомогу від ООН»: поліцейські застерігають громадян від шахрайських схем

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Аферисти розсилають користувачам соцмереж повідомлення про неіснуючі виплати або допомогу. Пропонуют...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 01 квітня по 07 квітня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

01.04.2024 о 11:15 із заявою звернувся мешканець смт. Костянтинівка, повідомив що, 31.03.2024 р. бли...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 24 березня по 31 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

24.03.2024 о 00:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у сусідів відбувається бійка, чути...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 18 по 24 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

19 березня о 18:41 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 10 по проспекту Соборн...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 26 лютого по 03 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

26 лютого о 16:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля будинку № 52 по вулиці Європей...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 19 по 25 лютого 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

19 лютого о 13:18 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в с. Іванівка в багатодітній сім&rs...