Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 5 грудня в Україні відзначається  Міжнародний день волонтера, а 10 грудня - День благодійництва
AA

5 грудня в Україні відзначається  Міжнародний день волонтера, а 10 грудня - День благодійництва

Доброчесність і милосердя завжди були притаманні нашому народу. Отож славу України з її величною державною історією становлять ще й благодіяння її громадян.

Южноукраїнськ - місто молоде і історія благодійництва в нього не така вже й велика, але під  опікою спонсорів, меценатів, волонтерів,  які прийняли життєвий виклик - допомагати  людям, -  постійно перебувають хворі діти і сироти,  самотні і старі люди, інваліди.

Спортсменам та діячам культури допомагають досягти перемог не лише тренери  й художні керівники, а й  підприємства, підприємці  і  звичайні  мешканці, які переймаються проблемами оточуючих  і яким  не байдуже, що кажуть про наше місто в світі.

Люди, які роблять пожертви, в чиїх серцях віднайшли відгук проблеми інших, заслуговують на найщиріші     слова подяки  та шанування.

Впевнена, що добро та милосердя сердець наших городян і надалі допомагатимуть робити щодня нові чудеса, сприятимуть подальшому  розвитку доброчинності у нашому місті!

 

З повагою
Секретар Южноукраїнської міської ради

        Л.Дзюбенко

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...

Сьогодні виповнюється 45 років з дня відкриття КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», яка відкрила свої двері 2 лютого 1979 року під назвою «Медико-санітарна частина №137»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні виповнюється 45 років з Дня відкриття КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна ліка...