Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання, які організовують роботу закладів громадського харчування!
AA

До уваги суб’єктів господарювання, які організовують роботу закладів громадського харчування!

Відповідно до доручення голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 26.06.2020 №84-д, засідання регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації (протокол від 25.06.2020 №21), з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території  міста Южноукраїнськ час роботи закладів громадського харчування обмежено до 22 години 00 хвилин.

Нагадуємо, що за порушення карантинних заходів, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами встановлена відповідальність, що передбачає покарання, а саме:

 ст. 443 КУпАП -  тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-34000 грн.), на посадових осіб - у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34000-170000 грн.);

 ст. 325 ККУ - для порушників передбачено штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 000 - 51 000 грн) або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 3 років. Ті самі діяння, якщо вони спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...