Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 22 квітня - Всесвітній День Землі
AA

22 квітня - Всесвітній День Землі

Щорічно 22 квітня увесь світ відзначає Міжнародний День Землі – свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Незважаючи на те, що наразі в нашій країні запроваджено військовий стан та ідуть військові дії, зараз нам, як ніколи, необхідно пам’ятати, що природа потребує такого ж, а подекуди – і більшого захисту, ніж у мирні часи.

Тема Дня Землі 2022 – «Інвестуємо в нашу планету». Цей заклик спонукає нас активніше боротися з глобальними змінами клімату, впроваджувати кліматично нейтральні технології і рішення, створити «зелену» економіку, гідну нового тисячоліття, яка оздоровить нашу планету, збереже життя на Землі та надасть усім нам рівні нові можливості.

У День Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін Миру. Це -  заклик до всіх людей на Землі - відчути всепланетну спільність, докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси і багатства нашого спільного дому.

Нехай Всесвітній День Землі для нас стане символом спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства і солідарності народів, закликом до дій в ім’я збереження миру і життя на Землі!

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...