Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 20 грудня відбулося позапланове засідання виконавчого комітету
AA

20 грудня відбулося позапланове засідання виконавчого комітету

20 грудня 2019 року відбулося позапланове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови В.К.Пароконного. У роботі взяли участь 8 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу: начальники департаментів, управлінь, служб та відділів міської ради та її виконавчого комітету, ЗМІ.

На початку засідання Пароконний В.К. привітав з 35-річчям від дня створення Южноукраїнського районного відділення Управління поліції охорони в Миколаївській  області та відзначив Подякою міського голови колектив зазначеного відділення (начальник відділення – підполковник поліції  Оксенюк В’ячеслав Миколайович).

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 17 питань: 14 основних та  3 додаткових.     

Членами виконавчого комітету в ході засідання було розглянуто та прийнято 17 питань.

Основними питаннями були:

  • Про надання жилих приміщень в будинку № 3 ( в осях 1-11, ряд А-1) на вулиці Олімпійській в місті Южноукраїнську;
  • Про надання жилих приміщень;
  • Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у IV кварталі 2019 року;
  • Про затвердження протоколу засідання комісії для прийняття рішень щодо визначення напрямків та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 11.12.2019 № 4;
  • Про надання матеріальної допомоги;
  • Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради на I півріччя 2020 року;
  • Про забезпечення своєчасного розчищення внутрішньо дворових проїздів (доріг) багатоквартирних житлових будинків міста Южноукраїнська у зимовий період.

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...