Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На території Миколаївщини та м. Южноукраїнська очікується погіршення погодних умов
AA

На території Миколаївщини та м. Южноукраїнська очікується погіршення погодних умов

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради застерігає:

на території Миколаївщини та м. Южноукраїнська очікується погіршення погодних умов

За даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології, з 6 січня 2016 року  на території Миколаївської області та Южноукраїнська очікується зміна погодних умов, а саме: 6 січня вночі місцями невеликий сніг, вдень невеликий сніг з дощем, 7 січня сильний сніг, мокрий сніг, вдень з дощем. Ожеледиця, налипання мокрого снігу.  Вітер південно-східний, 7-12м/с, 7 січня місцями пориви 15-20м/с. Температура повітря 6 січня вночі становитиме 6-11 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу. 7 січня вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

УНС МР ВПО звертається до всіх городян! Будьте вкрай уважними на вулицях міста, оскільки при ожеледиці можливі падіння з подальшим травмуванням (переломами, вивихами). Обмежте користування власними транспортними засобами. Уникайте тривалого знаходження на вулиці. У жодному разі не виходьте на водні об’єкти та лід. В дні несприятливих погодних умов утримуйтесь від поїздок на великі відстані власним автотранспортом та автобусним сполученням.

Водіям рекомендуються укомплектувати транспортний засіб сніговою лопатою, тросом, достатнім запасом пального та мати при собі термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі, ковдру для можливості зігрітися. Не ризикуйте своїм життям, виїжджаючи на зимову дорогу в непідготовленому автомобілі.

В період сильних снігопадів звертаємося до громадян з проханням прибрати власний транспорт з вулиць, не перешкоджати руху пожежного та аварійно-рятувального автотранспорту, не перекривати проїжджі частини доріг, під'їзди до будинків, пожежних гідрантів та водоймищ.

Пам’ятайте, дотримання елементарних правил особистої безпеки суттєво підвищує ваші шанси не потрапити у надзвичайну подію та зберегти своє життя і здоров’я!

У разі виникнення надзвичайної ситуації

телефонуйте 101!

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...