Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Привітали дітей із сімей учасників антитерорестичної операції зі святом Днем Святого Миколая
AA

Привітали дітей із сімей учасників антитерорестичної операції зі святом Днем Святого Миколая

17 грудня, напередодні новорічних свят, ініціативна група підприємців нашого міста на чолі з депутатом Южноукраїнської міської ради Мілюк Валентиною  в сесійній залі  виконавчого комітету привітали дітей із сімей учасників антитерорестичної операції зі святом Днем Святого Миколая. У заході прийняли участь секретар Южноукраїнської міської ради Дзюбенко Людмила, перший заступник міського голови Мустяца Ганна, директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дизик Алла.

Гості особисто вручили діткам  святкові подарунки та побажали кожній родині міцного здоров'я, благополуччя, успіхів та радості. 

18 грудня, за дорученням міського голови Віктора Пароконного, перший заступник міського голови Мустяца Ганна, директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Дизик та начальник служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради Микола Гопкал відвідали дитячі будинки сімейного типу сімей В’юн та Арбуз. Щедрого Миколая та щасливого Нового року побажала батькам - вихователям Леоніду Миколайовичу та Марії  Вікторівні  Ганна Федорівна. Подякувавши батькам за любов та батьківське тепло до дітей, за терпіння у нелегкій щоденній справі, за життєву мудрість та знання, які вони передають дітям-вихованцям, гості вручили діткам новорічні подарунки.

19 грудня діти – вихованці ДБСТ відвідали Миколаївський академічний Український театр драми та музичної комедії та взяли участь в обласній новорічній програмі до Дня Святого Миколая. Солодкі подарунки, які отримали діти  додали  гарний настрій на весь день. 



 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...