Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним

21 грудня 2015 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Міський голова коротко зупинився на програмі стратегічного розвитку міста, на найближчих планах  - створення «єдиного вікна» для звернень громадян до органів влади та надання первинної правової допомоги. Зауважив, що вже кілька років сесії Южноукраїнської міської ради транслюються онлайн на офіційному сайті міста, останнє засідання виконавчого комітету міської ради також транслювалося в онлайн режимі, та к буде і надалі. Віктор Пароконний наголосив на тому, що порекомендував головам постійних комісії міської ради також транслювати в онлайн режимі свої засідання.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо штрафів за торгівлю в неустановлених місцях, вирішення проблеми бродячих собак, встановлення будинкових лічильників тепла, впровадження системи очищення питної води, механізму зниження комунальних тарифів, встановлення пандусів біля магазину №53, збільшення фінансування на безкоштовне отримання ліків для пільгової категорії населення,  наведення порядку в гуртожитку №6 та колишній дитячій лікарні,  влаштування парку відпочинку по вул. Молодіжній, перейменування вулиць, запланованих міських заходів до новорічних свят.

Наприкінці зустрічі міський голова Віктор Пароконний зупинився на питаннях інвестиційного клімату в місті, напрямках фінансування інвесторів та децентралізації.


 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...