Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року»
AA

Проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року»

З 03 по 30 листопада 2015 року проведено ІІ(обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року». Завданнями Конкурсу було виявлення якісно нових форм і методів, технологій організації виховної роботи, авторських педагогічних виховних програм , систем , моделей, обмін інформацією про сучасні науково-методичні та практичні досягнення, участь у реалізації міжнародних та регіональних проектів із проблем виховання.

Для участі в обласному Конкурсі надійшла 21 робота. У конкурсних матеріалах класні керівники продемонстрували власні моделі виховних систем та їх науково-методичне обґрунтування, сучасні інноваційні форми виховної роботи з учнями (квести, дебати, тренінги), авторські програми з проблем виховання, які відображають спільну діяльність учнів, педагогів, батьків, громадських організацій у розв'язанні питань виховної роботи. Наше місто на конкурсі представляла молодий, талановитий, перспективний класний керівник 6(10) – В класу Южноукраїнської гімназії № 1 Єлізарова Вероніка Геннадіївна. За вміння працювати з дітьми, за сучасні підходи у вихованні підростаючого покоління Вероніка Геннадіївна посіла почесне ІІ місце!

Керівництво міста вітає Вероніку Геннадіївну з перемогою і бажає професійних успіхів, міцного здоров’я та особистого щастя, натхнення для майбутніх життєвих звершень!  

Читайте також

Відкрито комунальну аптеку

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Некомерційна комунальна аптека сьогодні була відкрита у Южноукраїнській лікарні первинної ланки. Міс...

Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у Южноукраїнській міській територіальній громаді

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

14.05.2024 року у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, під головуванням заступник...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 14.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 14 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...