Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся 25-й Всеукраїнський традиційний легкоатлетичний пробіг
AA

Відбувся 25-й Всеукраїнський традиційний легкоатлетичний пробіг

5 грудня відбувся 25-й Всеукраїнський традиційний легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню Енергетика, у якому взяло участь 220 бігунів у віці від 6 до 89 років із 16 міст України.

Пробіг традиційно вже чверть століття  проводиться на дистанціях 3,6 і 12 км в 16 -ти вікових групах.

 У дітей на дистанції 3 км у  групі «до 10 років» перемогли: Олександра Ліхотоп  (м. Гайворон) та Максим Лупан (ЗОШ №4). У групі «14-17 років»: Вероніка Сальна        (м. Комсомольськ ) та Данило Фомін (м. Миколаїв). У групі «10-13 років»: Ірина Вижиган (м. Миколаїв) та Едуард Шадманов (м. Миколаїв). Серед жінок - ветеранів на цій же дистанції першою стала Парасковія Козловська ( Жовті Води).

На дистанції 6 км у групі «18-29 років» серед жінок перемогла Олександра Олійник (м. Миколаїв), у групі «30-39 років» Ганна Пєшкова (м. Жовті Води) та у групі «40-49 років» Олена Бабенко (м. Запоріжжя).

У чоловіків - ветеранів 6 км у групі «50-59 років» швидше за всіх пробіг Валерій Танський (м. Херсон), у групі «60-69 років» Микола Саєнко (м. Нова Каховка) та у групі «70 років і старші» перемогу одержав Микола Праслов (с. Прибужжя). 

У чоловіків на дистанції 12 км у групі «18-29 років» абсолютно кращий результат показав Юрій Грицак (м. Миколаїв) - 36 хвилин 53 секунд, також, Анатолій Бондаренко (Жовті Води,) та у групі «40-49 років» Валерій Візер ( Жовті Води).

У командній першості перемогу святкували бігуни клубу любителів бігу «Ритм», (Жовті Води), а кубок «за масовість» було вручено учням ЗОШ №3 міста Южноукраїнська.

Пробіг відбувся завдяки фінансовій підтримці ОП ЮУ АЕС, ДП НАЕК «Енергоатом» та управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.












                          

               

 

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...