Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про надходження та використання бюджетних коштів за період з 05.10.2015 – 09.10.2015
AA

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів за період з 05.10.2015 – 09.10.2015

За період з 05.10.2015 – 09.10.2015 до міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 3 942,6 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 940,5 тис.грн., до спеціального фонду 2,1 тис.грн.; із них 3 742,7 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб, акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 4,8 тис.грн., податку на майно –19,5 тис.грн., єдиного податку – 162,1 тис.грн.

За період з 05.10.2015 – 09.10.2015 з міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенції з державного бюджету в сумі 7 213,6 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати – 1 325,6 тис.грн., оплату енергоносіїв – 352,8 тис.грн.,придбання медикаментів – 3,0 тис. грн.;  продукти харчування - 212,6 тис.грн. а також кошти в сумі        1 186,4 тис.грн. направлено на: придбання господарських та канцелярських товарів, жалюзі, спецодягу, спортивного інвентарю та атрибутики, будівельних матеріалів, талонів, паперу офісного, знаків поштової оплати; відрядження; послуги банку, зв’язку, Інтернету,  висвітлення діяльності виконавчих органів ради та депутатів, автопослуги з постачання готової їжі, поточний ремонт дорожнього покриття загального користування гарячою асфальтно-бетонною сумішшю, експлуатаційні видатки, вивіз та складування твердих побутових відходів, страхування автобусу, утилізацію люмінісцентних ламп, техогляд транспортних засобів та мед.огляд водіїв, перевірку технічного стану автобусу, заправку картриджів, оплату некомутованих каналів, страхування транспорту, друк оголошень, послуги охорони; утримання та поточний ремонт об’єктів благоустрою, фінансову підтримку КУ ІА «Контакт», попередню оплату по ремонту сходів та самопливного колектору, впорядкування (планування грунту) полігону твердих побутових відходів; оплату за навчання мед.працівника, квартплату Почесних громадян міста, перевезення пільгової категорії громадян на міському дачному маршруті, медикаменти для учасників ВВВ, матеріальні допомоги на придбання лікарських засобів, стипендію міського голови, придбання виробів медичного призначення, щомісячну грошову допомогу з міського бюджету пільговій категорії громадян, компенсації фіз.особам, відшкодування за медикаменти пільговій категорії громадян; улаштування поручнів біля та в житлових будинках міста; попередню оплату на придбання обладнання дитячих ігрових майданчиків; придбання комп’ютерів та експонатів. За рахунок коштів субвенцій з державного та обласного бюджетів проведено видатки в сумі 4 133,2 тис.грн. на: пільговий проїзд окремій категорії громадян автомобільним транспортом в сумі 60,0 тис.грн.; придбання канцтоварів, друкованої продукції, тонеру, пломб, сейф-пакетів та паливо-мастильних матеріалів, заправку картриджів, оплату об’яв в газеті за рахунок коштів субвенції на проведення виборів депутатів ВР АРК, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів в сумі 4,5 тис.грн.; придбання медикаментів, оплату відряджень, навчання працівників за рахунок коштів медичної субвенції в сумі 31,8 тис.грн.; заробітної плати з нарахуваннями в сумі 1 184,9 тис.грн. за рахунок освітньої субвенції; допомогу на дітей віком до трьох років, одноразову допомогу при народжені дитини, малозабезпеченим сім’ям та дітям-інвалідам, а також на дітей позбавлених батьківського піклування – 2 809,6 тис.грн; придбання лінолеуму та санаторно-курортних путівок для військовослужбовців АТО в сумі 42,4 тис.грн..

За вказаний період до державного бюджету перераховано кошти реверсної дотації в сумі 763,3 тис.грн.

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...