Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підведені підсумки конкурсу «З Надією до Перемоги»
AA

Підведені підсумки конкурсу «З Надією до Перемоги»

5 жовтня у Южноукраїнську відбулося підбиття підсумків першого етапу дитячо-юнацького творчого конкурсу «З Надією до Перемоги»,  організованого ДП «НАЕК «Енергоатом»  серед юних жителів міст-супутників українських атомних станцій. 

Конкурс організовано на підтримку Надії Савченко, Олега Сенцова, Миколи Карпюка та інших українських політв'язнів, які незаконно ув'язнені в Російській Федерації.

Роботи переможців будуть передані політв'язням, усі інші виставлятимуться на благодійному аукціоні, гроші від якого підуть на підтримку родин українців, які перебувають у російських в'язницях.

Він проходить у трьох номінаціях: малюнок, декоративно-прикладне мистецтво та анімація. Віковий поділ передбачає дві  категорії: від 10 до 13 років та від 14 до 17 років.

На конкурс в Южноукраїнську було представлено 20 малюнків: 12—у віковій категорії 10-13 років та 8—у категорії 14-17 років., 15 робіт у жанрі «декоративно-прикладне мистецтво», а також 8 робіт у жанрі «анімація» - 6—у молодшій віковій категорії і 2—у старшій.

Після довгого та палкого обговорення журі, до складу якого традиційно входили представники міського відділу освіти та  ВП ЮУАЕС, відібрало до другого етапу конкурсу, що пройде в м. Києві 22-23 жовтня, 6 робіт. 

У молодшій віковій категорії  в номінації «малюнок» відібрано роботу Вікторії Жерьобкіної «Надія»  (9 років, КЗ «Дитяча школа мистецтв») , у старшій — «Вольные птицы Надежды» 14-річної Аліни Шершунович, представниці студії  «Декор».

У жанрі декоративно-прикладного мистецтва перемогли представники Центру дитячо-юнацької творчості Ілля Ярошенко (12 років) з роботою «Надія...» та 15-річний Андрій Зовтун (робота «З Україною в серці»).

10-річна Ганна Сухорукова з ЗОШ №2та 11-класниця ЗОШ №4 Анна Герлянд стали переможницями в жанрі «анімація».

Жерьобкіна Вікторія "Надія"

Зовтун Андрій "З Україною в серці"

Шершуновіч Аліна "Вольные птицы Надежды"

Ярошенко Ілля "Надія"

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...