Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вона знайшла в собі зусилля стати трохи вище, ніж учитель
AA

Вона знайшла в собі зусилля стати трохи вище, ніж учитель

2 жовтня 2015 року  напередодні Дня працівників освіти  у Миколаєві підведено підсумки заключного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

Фінал конкурсу - це велика відповідальність. І взяла на себе цю відповідальність учитель хімії Южноукраїнської школи №1 ім. Захисників Вітчизни Єфремова Ганна Володимирівна - принципова, творча,  відповідальна,  доброзичлива…

Участь у цьому найкращому  конкурсі педмайстерності говорить про те, що учитель упевнений у своїх силах, відповідальний перед колективом і своїми вихованцями, які стоять за ним; і перед майбутнім  нашої держави, і перед самою Україною.

Для Ганни Володимирівни слова «школа», «знання», «учитель» - це атрибути мудрості, поваги, пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні діла.  Вона знайшла в собі зусилля стати трохи вище,  ніж учитель.  Адже у ряді конкурсних випробувань довелося проводити урок, повести дітей у світ хімії й  хімічних процесів; зробити критичну оцінку власної діяльності під час конкурсного уроку, і,  насамкінець, розкрити свій досвід, презентувати нові ідеї у творчому освітньому проекті.

Серед дванадцяти найсильніших учителів хімії  України Ганна Володимирівна  у рейтинговій таблиці посіла шосте місце. Це значний результат у такій тяжкій і виснажливій боротьбі.  Ми пишаємося успіхами цієї людини.

Дорога Ганно Володимирівно! Від імені всієї освітянської спільноти   м. Южноукраїнська вітаємо Вас, висловлюємо вдячність за вашу працю, старання, за творчість, за Вашу небайдужість і любов до дітей.  Ви несете людям добро, Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться. Завдяки Вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, що допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи. Нових Вам злетів, нових здобутків, бажання мріяти і творити на благо нашої України.

Бажаємо оптимізму, невичерпної енергії та мудрості у нелегкій вчительській праці, яка буде високо пошанована нащадками, творчих успіхів Вам та нових звершень у професійній діяльності. 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...