Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Учитель від Бога
AA

Учитель від Бога

Якщо вчитель має тільки любов до справи,
він буде хороший вчитель.
Якщо вчитель має тільки любов до учня,
як батько, мати, він буде краще того вчителя,
який прочитав усі книжки,
але не має любові ні до справи, ні до учнів.
Якщо учитель поєднує в собі любов до справи і до учнів,
він - досконалий учитель
 Л.М.Толстой


Южноукраїнськ – це місто з багатою історією, мальовничими краєвидами і талановитими людьми. Звичайно, гордістю міста можна вважати всіх людей, які борються за своє місце під сонцем і всіма способами досягають здійснення своїх мрій. Одна з таких людей - Андросова Любов Михайлівна, учитель математики гімназії №1. Якщо когось і можна порівнювати з відомими особами, то Любов Михайлівна не має потреби в порівнянні. Вона є одна, сама по собі – людина принципова, людина честі, гідності та високих моральних якостей; людина з доброю душею і чуйним серцем. Учитель від Бога - ось її коротка характеристика.

Народилася Любов Михайлівна на Миколаївщині в сім'ї вчителів. І щоб не переривати цю династію, і вона, і її сестра теж стали учителями. Любов Михайлівна обрала царицю наук – Математику і їй присвятила всю свою педагогічну діяльність. Адже математики для неї - стиль життя .

Вона – учитель , який постійно рухається вперед; людина, яка не уявляє свого життя без школи; педагог, який з гордістю несе звання життєвими шляхами, але боїться обернутися і побачити розміри своєї ноші. Вона людина, яка возводить в абсолют принципи гуманізму і людяності. Дисциплінований, організований педагог, який добросовісно ставиться до виконання завдань, поставлених перед нею.

Усім відомо, що сучасна дитина живе у світі технологічних символів і знаків, у світі електронної культури. Щоб бути своїм вихованцям цікавою, йти в ногу з часом, Любов Михайлівна озброїла себе сучасними методиками та новими освітніми технологіями, розробила власну систему сучасного уроку з використанням комп’ютерних технологій. Це дає змогу їй спілкуватися з дітьми однією мовою. У результаті, інтеграція медіа-освіти в систему її роботи виправдана.

Вона відчиняє двері «своєї» педагогічної майстерності, приділяючи велику увагу організації різних видів діяльності учнів, творчо розробляє і використовує різні форми, прийоми і засоби навчання.

Кожному відомо, що робота вчителя вимагає фізичних і душевних зусиль, що це складна виснажлива праця. Однак творчий підхід Любові Михайлівни до роботи дає можливість відновлювати наснагу та натхнення праці. Адже її покликання - навчити дітей! І цьому немає заперечень, бо тільки любов до дитини є запорукою успіху роботи вчителя. Дуже важливо побачити в учневі його здібності й таланти, розкрити кожного як особистість, зацікавити та повести за собою.

Серед її вихованців є багато переможців міських та обласних олімпіад з математики. Випускники Любові Михайлівни успішно проходять зовнішнє незалежне оцінювання, показуючи результати від 190 до 200 балів. У 2014 -2015 навчальному році 5 гімназистів отримали 200 балів з математики. Цей дуже високий показник красномовно говорить про її творчу майстерність.

Учитель більшу частину свого життя віддає дітям. Свої знання, досвід, душевну теплоту та любов залишає у серці кожного вихованця. Нашим дітям пощастило – їхніми наставником є якраз така людина. Любов Михайлівна заслуговує на найкращі слова вдячності за сумлінну працю, таку нелегку щоденну працю – виховання підростаючого покоління .

Шановна Любове Михайлівно! Від імені усієї освітянської родини міста прийміть слова вдячності за Вашу натхненну сумлінну працю! Щиро бажаємо Вам жіночого щастя, невгасимого натхнення і міцного здоров’я для здійснення нових задумів! Нехай кожен новий день дарує Вам і Вашій родині щиру любов, добробут, душевну гармонію людську вдячність і нові здобутки!

Нехай щастить Вам на нелегкій освітянській ниві! 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...