Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 69 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 69 сесія Южноукраїнської міської ради

30 липня відбулася 69 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника.

У пленарному засіданні взяли участь 25 депутатів Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, прокурор міста Южноукраїнська Олег Коцюба, мешканці міста та засоби масової інформації.

Міська рада затвердила звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І півріччя 2015 року, Концепцію розвитку освіти міста Южноукраїнська на період до 2020 року, міську Програму розвитку освіти в місті Южноукраїнську на 2016-2020 роки та Порядок проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад.

Депутати міської ради надали згоду на добровільне об’єднання територіальної громади міста Южноукраїнська Миколаївської області з територіальними громадами селища Костянтинівка і села Бузьке Арбузинського району Миколаївської області та делегування представника до спільної робочої групи.

Врахувавши результати громадського обговорення депутатами міської ради прийняті рішення про відмову у наданні згоди на добровільне об’єднання територіальної громади міста Южноукраїнська Миколаївської області з територіальними громадами сіл Семенівка, Остапівка, Булацелове Арбузинського району Миколаївської області та про відмову у наданні згоди на добровільне об’єднання територіальної громади міста Южноукраїнська Миколаївської області з територіальними громадами сіл Іванівка, Панкратове Арбузинського району Миколаївської області.

Внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2015 рік та до персонального складу виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
Прийняті рішення щодо структури та чисельності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради та визначено чисельність адміністраторів Центру надання адміністративних послуг.

Також, міською радою прийняті рішення про приватизацію житла, присвоєння поштових адрес, розміщення пересувних тимчасових споруди для провадження підприємницької діяльності, а також рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

Прокурор міста Южноукраїнська Олег Коцюба доповів про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території міста Южноукраїнська.
 

 

 

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...

Оздоровлення дітей з інвалідністю в ОРК «Іскра»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

10 вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Т...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 17 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...