Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ПЕРШОТРАВНЕВІ РОЗВАГИ
AA

ПЕРШОТРАВНЕВІ РОЗВАГИ

Весна бурхливо ввірвалася в життя вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Захотілося вдихнути весняного повітря, помилуватися природою.

1 травня вихованці Центру, разом з жителями Южноукраїнська, відзначали свято миру і праці.  Відбувся похід на мальовничий берег річки Південний Буг, який закінчився на розважальному майданчику «Рошен».

А 2 травня, у стінах нашого закладу діти були раді бачити своїх друзів-однокласників на святковій дискотеці. В програмі були цікаві конкурси та чаювання. По завершенні дискотеки в небо були запущені повітряні ліхтарики.

Хоч і кажуть: «У природи немає поганої погоди», а от 3 травня погода видалася дощовою та холодною, несприятливою для прогулянок. Тому для вихованців в закладі були організовані спортивні розваги з настільного тенісу, перегляд улюблених фільмів і  мультфільмів.

4 травня діти старшого віку пішли в похід на берег річки Південний Буг. Усі були зачаровані красою схилів річки, першими весняними квітами, зеленими килимами. Підлітки взяли участь у скелолазанні, яке було організоване членом молодіжної профспілкової організації ВП ЮУ АЕС Альоною Кербицькою . Це було випробування на сміливість, взаємопідтримку та взаємодовіру в екстримальних умовах. В другій половині дня всі діти Центру відвідали розважальну програму на батутах, куди їх запросив місцевий підприємець Олексій Топольницький.

Діти щиро вдячні дорослим, які не залишилися байдужими до їхнього дозвілля, за організацію та проведення першотравневих розваг.

 

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...