Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Результати міського туру обласного конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями
AA

Результати міського туру обласного конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями

16 квітня у приміщенні Центру відбулося нагородження  переможців  та учасників конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Цей конкурс проводиться Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді з метою формування світогляду та виховання у дітей відчуття прекрасного через створення власноруч виконаних творчих робіт уже третій рік поспіль.

Для участі у конкурсі було представлено 7 цікавих та оригінальних дитячих  робіт, виконаних 5 учасниками. За результатами засідання конкурсної комісії І місце посів Зовтун Андрій (14 років) за роботу у «Фортеця Рапунцель», ІІ почесне місце  отримала робота Грицини Олександри (13 років) «Чарівна скарбничка», ІІІ місце отримала робота  Манзенко Лоліти (12 років) «Не забувай». Переможців конкурсу нагороджено грамотами, солодощами та  пам’ятними подарунками.

Не залишилися без подарунків й наймолодші учасники конкурсу Рубінс Марія (7 років) та Верьовкіна Світлана (9 років) дівчатка отримали солодощі, цікаві подарунки за активність та цікаві роботи.

Роботи переможців конкурсу будуть передані до Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі в обласному турі вищезазначеного конкурсу.

Наразі, роботи талановитих южноукраїнців з 17 по 22 квітня демонструватимуться на виставці у приміщенні Южноукраїнської міської ради.

Директор та колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність приватним підприємцям нашого міста: Лесів Олені Олександрівні, Ковальовій Тетяні Іванівні, Денисюк Олені Миколаївні, Деркач Зінаїді Георгіївні та громадянину Троцюк Віталію Євгеновичу за  спонсорську підтримку у проведенні конкурсу.

 

 

 

 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...