Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ ВІТЧИЗНИ
AA

ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ ВІТЧИЗНИ

Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» активно займаються спортом – тренування, змагання, ігри спортивного характеру.

Нещодавно юні спортсмени комунального закладу, взяли участь у Чемпіонаті України з греко-римської боротьби  в місті Кременчуг та зайняли призові місця.

А цими днями Громадська організація «Бугогардова Січ» Українського козацтва міста Южноукраїнськ запросила дітей на змагання з кульової стрільби.  Активісти організації  ознайомили юних спортсменів з умовами змагання, показали практичні прийоми стрільби з пневматичної гвинтівки та пневматичного пістолета.

В результаті змагань I місце з кульової стрільби зайняв вихованець Центру Денис Кириченко, II місце – Станіслав Мальцев, III місце – Микита Політаєв. Діти були дуже задоволені і зацікавлені змаганнями з кульової стрільби.

Ми вдячні керівництву  Громадської організації «Бугогардова Січ» (отаман генерал-хорунжий Українського козацтва О.В.Недяк) за увагу і турботу до дітей, які опинилися  в складних життєвих обставинах і виховуються у соціальному закладі. Вони бувають частими гостями в КЗ ЦСПРД, допомагають вихованню патріотів України, підтримують заклад. Вихованці Центру отримують від козаків подарунки на свята.

 

Дружба, взаєморозуміння і допомога обєднують людей старшого покоління з підлітками, які будуть забезпечувати міць нашої держави.

 

Читайте також

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 13.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 13 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 26.04.2024 по 09.05.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі  44 257,1 тис. грн., із...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого стрільця 1 десан...