Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В місті Южноукраїнську на сьогодні зареєстровано майже 500 сімей, які переселилися з Донецької та Луганської областей
AA

В місті Южноукраїнську на сьогодні зареєстровано майже 500 сімей, які переселилися з Донецької та Луганської областей

В місті Южноукраїнську на сьогодні зареєстровано майже 500 сімей, які переселилися з Донецької та Луганської областей. Багато хто з них виїжджав нашвидку, маючи при собі тільки документи та необхідне. Саме для таких сімей небайдужі мешканці міста надали до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради овочі, фрукти, крупи, макаронні вироби, цукор, згущене молоко, консервацію, м'ясні та рибні консерви, пральний порошок, мило та ін. Управління праці та соціального захисту населення цими продуктами забезпечило 16 сімей, які потребували допомоги.

Шановні земляки! Завдяки Вашій підтримці та співчуттю надана необхідна допомога людям, які її потребують. Ви відгукнулись на заклик про допомогу – це справжній людський вчинок.

Збір продуктів продовжується, просимо кожного, хто має можливість допомогти переселенцям зі східних регіонів України, надати продукти харчування до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.

 

Читайте також