Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | З нагоди Міжнародного жіночого дня для жінок міста-енергетиків було проведено безліч святкових заходів
AA

З нагоди Міжнародного жіночого дня для жінок міста-енергетиків було проведено безліч святкових заходів

Насиченим виявився початок весни 2015 року в місті Южноукраїнську. З нагоди Міжнародного жіночого дня для жінок міста-енергетиків було проведено безліч святкових заходів. Мам, бабусь, сестер, коханих вітали не тільки учасники колективів міста, але й запрошені гості.

Так, 4 березня найменші  вихованці палацу культури «Енергетик» дарували святковий настрій дивовижним жінкам своїми казковими виступами.

 6 березня лунали вітання для тендітних жінок, що присвятили життя атомній енергетиці. Концерт відбувся за участю творчих колективів палацу культури «Енергетик».

 

9 березня чарівну половину міста вітав вокальний ансамбль УМВД України в Миколаївській області «Южний патруль». Слід зазначити, що концерт жінкам подарував Южноукраїнський міський відділ УМВС України в Миколаївській області на чолі з підполковником міліції Олександром Зініним.

 10 березня святкову естафету завершив концерт вихованців Дитячої школи мистецтв та народного художнього колективу «Адажіо», який було організовано за ініціативою управління молоді, спорту та культури Южноураїнської міської ради. Концерт-привітання залишив у відвідувачів незабутні враження.

 

Читайте також