Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пройшов ІІ традиційний турнір з волейболу серед учнів та тренерів
AA

Пройшов ІІ традиційний турнір з волейболу серед учнів та тренерів

 5 березня, в переддень жіночого свята  8 Березня, на базі ЮЗШ №3 пройшов ІІ традиційний турнір з  волейболу серед учнів та тренерів – викладачів комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа», присвячений Міжнародному жіночому дню. Тренери – викладачі та учні починають святкувати цей день по – спортивному. Сіро – чорні кольори погоди не завадили всім  прийти на змагання в піднесеному настрої. Планувалося, що  будуть змагатися збірна команда тренерів та збірна команда вихованців. Але учні заявили команду хлопців та команду дівчат.

І гра

збірна команда тренерів – викладачів «Телепузики»

Самойленко Андрій Андрійович – капітан команди

Бойко Юрій Леонідович

Левін Сергій Павлович

Чеканов Геннадій Олександрович

Рогожинська Олена Сергіївна

Самойленко Наталія Сергіївна

Булаш Леонід Миколайович

збірна команда юнаків «Мрія»

Вертій Євген – капітан команди

Мелєнчук Денис

Кавака Олександр

Братчик Олексій

Коробець Олександр

Іванов Олександр

Гра була гарною. Вихованці не хотіли поступатися своїм наставникам і рахунок весь час відрізнявся на один м'яч. А вболівальники аплодували обом командам.

У команді  тренерів – викладачів  поєдналися: волейбол (Самойленко А., Самойленко Н., Левін С.), футбол (Бойко Ю., Чеканов Г.), плавання (Булаш Л.), настільний теніс (Земниця О.) та адміністрація (Рогожинська О.).

«Телепузики» Земниця О. та Самойленко А. – кращі гравці турніру, показували майстер – клас з волейболу, досвід – Левін С., Булаш Л. -  виважену гру, молодість – Самойленко Н., Чеканов Г. – теплу посмішку та настрій, а ось адміністрація  - Бойко Ю., Рогожинська О. – теплі фарби для душі й натхнення.

Ось такою була передсвяткова гра у волейбол, в якій з рахунком 2 :1 (26: 25; 26:25) перемогли тренери – викладачі.

ІІ гра пройшла між тренерами – викладачами та збірною командою дівчат «Мікс»

Костюкова Ірина

Гончарова Ганна

Кійко Світлана

Моісєєва Ірина

Кучура Ганна

Та допомагали їм Мороз Андрій та  Насиротовський Євген.

Дівчата з команди «Мікс» дуже старались, намагались  показати красу гри в волейбол, але програли з рахунком 0:2 (12: 25, 14:25).

Побачити свого тренера в команді суперника, позмагатися з ним на рівних – це і є інноваційний підхід до навчання гри в волейбол.

Нагороджені  були грамотами всі дівчатка та жінки за гарну гру, а також визнані кращими гравцями турніру  Земниця Олександр  та Вертій Євген.

Волейбол -  це не тільки удар на льоту та командна спортивна гра, у якій дві команди на майданчику, що поділений сіткою – це і дитячий настрій і тепла посмішка на обличчі і натхнення робити щось добре і прекрасне.

 

 

Читайте також