Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Допомога військовослужбовцям в зоні АТО
AA

Допомога військовослужбовцям в зоні АТО

24-27 грудня волонтери благодійного фонду «Мирне небо» спільно з представниками депутатського корпусу та управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради побували в зоні АТО, де відвідали місця дислокації 79-ї окремої аеромобільної бригади, 34-го батальйону, Куйбишевський військовий польовий шпиталь та 9 блокпостів на яких несуть службу військовослужбовці міста Южноукраїнська (с. Ланцеве, с. Новомлинівка, с. Розовка, с. Старченкове, м. Дзержинськ). Розвезли 5 тон гуманітарного вантажу, зокрема, продукти харчування, ліки, теплий одяг, буржуйки, поліетиленову плівку, матраци, ковдри, новорічні подарунки, овочі та фрукти.

Від міської ради військовослужбовцям видано 50 комплектів зимового військового одягу, 50 пар зимового взуття, 50 спальних мішків на загальну суму 139,75 тис. грн. (міська Програма щодо організації мобілізаційної роботи в місті Южноукраїнську на 2014-2015 роки, затверджена рішенням Южноукраїнської міської ради від 28.08.2014 №1339). Більша частина - 38 комплектів, видано в місті Южноукраїнську військовослужбовцям, які прибували на ротацію, решта 12 комплектів передано безпосередньо в місцях їх дислокації, в зоні АТО.

Загалом проїхали 1 705 кілометрів, відвідали 15 місць дислокації підрозділів збройних сил, національної гвардії та державної прикордонної служби.

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...