Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 61 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 61 сесія Южноукраїнської міської ради

25 грудня відбулася 61 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського.

У пленарному засіданні взяли участь 29 депутатів Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Юрій Телятник, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, прокурор міста Южноукраїнська Олег Коцюба, виконуючий обов’язки начальника міського відділу УМВС України в Миколаївської області Олександр Зінін, мешканці міста та засоби масової інформації.

Депутати міської ради затвердили Програму управління майном комунальної форми власності міста Южноукраїнська на 2015-2019 роки, Програму розвитку малого і середнього підприємництва в місті Южноукраїнську на 2015-2016 роки, Програму приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на 2015 - 2017 роки, Програму «Наше місто» на 2015-2019 роки, Програму запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2015-2020 роки та продовжено термін дії Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2010 - 2014 роки зі змінами та доповненнями на 2015 рік.
Погоджено інвестиційну програму комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» у сфері поводження з побутовими відходами у м. Южноукраїнську на 2015-2019 роки.

Для участі в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування затверджено Проект «Від ілюзії до інклюзії: чи бути школі для всіх», який подаватиметься управлінням освіти Южноукраїнської міської ради з метою залучення фінансового ресурсу для улаштування в Южноукраїнській загальноосвітній школі № 4 спеціалізованої туалетної кабінки для дітей з особливими потребами, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Для забезпечення якісного виконання міського бюджету здійснено перерозподіл планових призначень та внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2014 рік.

Також, внесено зміни до Порядку списання майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. Надано згоду на списання основних засобів з балансу комунальних підприємств«Житлово-експлуатаційне об'єднання», «Служба комунального господарства» та комунального книготорговельного підприємства «Кобзар» та затверджено проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства «Південсервіс».

На виконання протокольного доручення наради з головами райдержадміністрацій, районних рад, міськими (міст обласного значення) головами, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та враховуючи листи Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління Міндоходів у Миколаївській області втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради від 04.07.2012 № 624 «Про встановлення ставки збору за місця для паркування транспортних засобів та затвердження Положення про збір за місця для паркування транспортних засобів».

Депутати міської ради звільнили з посади директора комунальної установи «Інформаційне агентство «Контакт» Любов Ватагіну у зв’язку з її особистою заявою. 

З метою забезпечення безперервного та сталого функціонування органів місцевого самоврядування, забезпечення повноти вжиття заходів виконання міських програм у сфері соціального захисту, освіти, медицини, соціально-економічного розвитку, враховуючи дострокове припинення повноважень Южноукраїнського міського голови Євгена Квасневського та звільнення його з займаної посади 29 грудня 2014 року, беручи до уваги довготривалу хворобу Лідії Уманець та неможливість приступити до виконання повноважень новообраного секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника міською радою вирішено покласти тимчасово виконання повноважень міського голови (в межах повноважень виконавчих органів ради) з 30 грудня 2014 року до вступу на посаду секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілію Грабовенко.

Також, прийняті рішення про приватизацію житла, присвоєння поштових адрес, розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, з питань врегулювання земельних відносин у місті, а також про виконання та зняття з контролю рішень Южноукраїнської міської ради.

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...