Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | МЕЖ ДОСКОНАЛОСТІ НЕМАЄ
AA

МЕЖ ДОСКОНАЛОСТІ НЕМАЄ

Учитель – це не тільки викладач, а творець нового, цікавого, захоплюючого, той, хто наполегливо йде до вершин професіоналізму, щоб власним прикладом навчати і виховувати.

Конкурс педагогічної майстерності "Учитель року" має на меті виявлення і підтримку творчих учителів, сприяння підвищенню їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків. 

08 грудня 2014 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулося підведення підсумків І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». 

Своїми педагогічними досягненнями ділилися троє вчителів у таких номінаціях: «Хімія» - учитель Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Захисників Вітчизни Єфремова Ганна Володимирівна ; «Образотворче мистецтво» - учитель Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Мартинюк Лілія Василівна та «Правознавство» - учитель Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Калько Тетяна Володимирівна.  

В урочистостях з нагоди відзначення учасників конкурсу взяли участь начальник управління освіти Юрій Сінчук, завідувач методичним кабінетом Любов Маленька, начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Наталія Невідома, працівники управління освіти - журі конкурсу, керівники загальноосвітніх навчальних закладів та педагоги міста.

З вітальними словами до всіх присутніх звернувся начальник управління освіти Юрій Михайлович, який зазначив, що Всеукраїнський конкурс “Учитель року” цього річ є ювілейним, адже був започаткований у 1995 році і став традиційною презентацією педагогічної майстерності, серйозним творчим випробування для кращих педагогів. Він допомагає краще зрозуміти і усвідомити місце та роль учителя в житті конкретного навчального закладу. Ми маємо надбання великих педагогів, однак є в нас учителі, які прагнуть віднайти власну педагогічну стежку до душі і серця кожної дитини. І хоч кваліфікаційні категорії в учасників різні, але всіх поєднав високий ступінь соціальної активності і громадської відповідальності, прагнення до творчості і любов до дітей.

Переконані: наш учитель - надзвичайно мудрий. Незважаючи на складнощі сьогодення, він втілює задумане, щоб не тьмяніли фарби і не зникала свіжість почуттів, щоб нашим Українським Світом правили Розум, Добро і Краса.

Яскраві музичні виступи, танцювальні композиції у виконанні учнів закладів освіти та вихованців ЦДЮТ створили радісний настрій для всіх присутніх у залі; своїми піснями і танцями, щирими дитячими голосами висловили свою любов і повагу до Вчителя.

Саме Вони будуть захищати честь освіти Южноукраїнська у ІІ (обласному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015». 

Дорогі конкурсанти! Ви учасники цього конкурсу, і це означає, що ви кращі. Тож зичимо Вам здоров'я, щастя, творчого натхнення і творчих злетів, нехай доля щедро обдаровує Вас. Пам’ятайте: меж досконалості немає, тому – успіхів Вам і перемог у наступному турі Конкурсу!

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв'язку з виходом нашої громади за межі передбачених граничних рівнів електроспоживання з 1...