Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, що займаються реалізацією новорічних ялинок!
AA

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, що займаються реалізацією новорічних ялинок!

З метою забезпечення мешканців міста Южноукраїнська новорічними ялинками та зручності їх придбання виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради прийнято рішення від 09.12.2014 №282 «Про організацію ярмарків  з продажу новорічних  ялинок». Відповідно до вищевказаного рішення  ярмарки з продажу новорічних ялинок проводяться  з 10.12.2014 по 31.12.2014 за адресами:

-     територія майданчику «п’ятачок» на перехресті вулиці Миру та вулиці Комсомольській;

-     територія перед сходинками до центрального входу до Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Леніна;

-     у дворі житлових будинків №17, №19 на проспекті Леніна;

-     територія біля магазину «Дар ланів» на бульварі Шкільному (за погодженням   з землекористувачем земельної ділянки).

Відділ сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради забезпечує розгляд заяв суб’єктів господарювання щодо їх участі у ярмарках з продажу новорічних ялинок та вирішує питання щодо розміщення об’єктів торгівлі згідно з вищевказаним рішенням. 

Суб’єктам господарювання, які мають бажання прийняти участь в ярмарку, необхідно подати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради наступний пакет документів:

1.  Заповнену заяву (зразок можна отримати у відділі сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: б-р Цвіточний, 9, тел. 5-62-00);

2.  Ксерокопію документів, що підтверджують державну реєстрацію фізичної особи-підприємця або юридичної особи;

3.  Документ підтверджуючий походження ялинок.  

Також, необхідно забезпечити, що суб’єкти господарювання, який приймають участь у ярмарках  з продажу новорічних  ялинок повинні забезпечити  прибирання зайнятих торговельних місць шляхом укладання договорів про надання послуг з вивезення та складування твердих побутових відходів зі спеціалізованими підприємствами, зокрема, з комунальним підприємством  «Служба комунального господарства».

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...