Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 1-7 грудня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 1-7 грудня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Роботи по встановленню світлофорного об’єкту в районі магазину «Сільпо» виконано на 99%. Здійснено 1 комісійне обстеженнях на предмет відновлення благоустрою місцях виконання земляних робіт після усунення аварійних ситуацій на інженерних мережах міста. Надано 4 дозволи на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням суб’єктами господарювання земляних і ремонтних робіт на території міста Южноукраїнська.
04.05.2014р. проведено нараду з урегулювання спірних питань по погодженню «Положення про порядок розміщення, встановлення та експлуатацію технічних елементів телекомунікаційних мереж, мереж зв'язку та іншого слабкострумового обладнання (Інтернету, кабельного телебачення, супутникових та ефірних телевізійних антен, антен радіозв’язку, систем контролю доступу на базі домофонів, охоронних засобів, інших пристроїв) в житлових будинках (гуртожитках), будівлях і спорудах та на інших об’єктах нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська».
Встановлено поручні біля магазину «АТБ» по пр. Леніна, 7. Виконано капітальний ремонт 4 ліфтів житлових будинків.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Технічне обслуговування – 10 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Силами КП ЖЕО за кошти місцевого бюджету продовжується виконання капітального ремонту 4-х одиниць ліфтів за адресами вул. Енергобудівників, 2 п.1, пр. Леніна, 5 п.1,2, пр. Леніна, 4 п.2. Поточний ремонт ліфтів – 2 одиниці (вул. Енергобудівників, 2 п.4; пр. Комуністичний, 8 п.4). Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 39 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 70 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 15 одиниць; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання в підвальних приміщеннях: 4 житлові будинки; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення – 3 житлові будинки (пр. Леніна, 5; вул. Дружби Народів, 28; б-р Шевченка, 10); усунення повітряних пробок з системи гарячого водопостачання: 203 стояки. Виконано остіклення і ремонт віконних рам за адресами вул. Дружби Народів, 8; 50; пр. Леніна, 2; 5; б-р Цвіточний, 2; вул. Миру, 6; остіклення вікон в машинному приміщенні житлового будинку за адресою вул Набережна Енергетиків, 29 п.1. Виконано ремонт цементним розчином: поріжків біля входів в під’їзди за адресами пр. Леніна, 20; 18. Виконано ремонт лавки по вул Енергобудівників, 13 п.2; закриття дверей виходу на покрівлю і горища житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 40; 52.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Усунення 7-х підпорів на каналізаційних мережах – вул. Набережна Енергетиків, 49, Дружби Народів, 1, Енергобудівників, 3, 6, ЗОШ №3, Богдана Хмельницького, 24, Володимирська, 21(МПЗ). Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: Южна, 29, Козацька, 7, 14, Центральна, 11, Гардова, 21, Костянтинівська,1.
02.12.2014р. усунені пориви трубопроводу холодного водопостачання по вул. Набережній Енергетиків, 49, в районі меморіального комплексу, в районі насосної станції зонування та по бул. Шевченко, 3.
03.12.2014р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання по вул. Котовського, в районі бази СКГ.
Ведуться роботи з відновлення теплоізоляції у 2-му мікрорайоні з використанням пінополіуретанової ізоляції.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Зачищення газонів від опалої листви. Вантаження та вивіз листя: вул. Дружби Народів, вул. Паркова, бульвар Курчатова, Цвіточний, вул. Енергобудівників, вул. Набережна Енергетиків, пр. Леніна, бр. Шевченко, бр. Шкільний, паркова зона «Олімп», сквер №1, 2 (всього 96м³).
Ділянка озеленення:
Обрізка гілля - 3мкр. Вантаження та вивіз гілля - 2 прич. Посадка дерев, кущів, сосен – 94од.
Енергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Регулювання апаратури освітлення в ПУО-12,21.77, музей «Козацької Слави». Заміна ламп: МЕЗ – 6 шт., сквер №2 – 3 шт., вул. Миру (лікарня) – 3 шт., бр. Шкільний – 4 шт., всього – 16 ламп.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:
Підготовка поточних, щомісячних та квартальних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Коригування та погодження планів дій спеціалізованих служб цивільного захисту міста (продовження). Коригування плану дій на особливий період (продовження). Підготовка плану роботи управління, відділів та сектору на І півріччя 2015 року. Проведення повної технічної перевірка системи оповіщення м. Южноукраїнська. Вивчення порядку організації та забезпечення режиму секретності в органах державної влади місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, затвердженого постановою КМУ України від 18.12.2013 №939. Підготовка інформація щодо допомоги військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО. Підготовка документів із створення комплексної системи захисту інформації в автоматизованій системі. Надання методичної допомоги та рекомендацій з питань військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на підприємствах. Проведення прийому 3 громадян на громадських пунктах охорони правопорядку. Проведення перевірки за місцем мешкання 1 умовно-достроково звільненої особи. Надання методичної та консультативної допомоги з питань правоохоронної діяльності та антикорупційного законодавства. Підготовка інформацій для постійно діючих депутатських комісій міської ради. Надано відповіді на звернення громадян. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім’ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 6 осіб та 19 сімей, в яких виховується 15 дітей, з них: сім’ї, які опинилися в СЖО – 2; одинокі матері – 1; сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 1; вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей – 6; особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 6; вагітні групи ризику – 1; потенційні клієнти – 3; сім’ї опікунів/піклувальників – 1; багатодітні сім’ї – 2. За карткою роботи з сім’єю/особою надано соціальних послуг - 90, з них:
• сім’ям з дітьми – 60: переадресовано до інших установ – 5; залучено до культурологічних заходів -1; проінформовано з правових питань – 7; профілактика негативних явищ – 1; отримали навички всебічного, гармонійного розвитку – 1; надано психологічну допомогу – 1; сприяли в отримані допомоги одягом, взуттям, продуктовими наборами – 1; сприяли в поліпшенні житлово-побутових умов – 3.
• особам – 30: переадресовано до інших установ – 1; профілактика негативних явищ – 1; сприяли у працевлаштуванні – 1; проінформовано з правових питань – 1.
Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 25 сімей, які опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 34 соціальні послуги.
02 грудня до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом з учнями ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» проведено заняття з елементами тренінгу «Стигма та дискримінація, пов’язані з ВІЛ/СНІДом» та флешмоб «Червона стрічка».
03 грудня відбулося нагородження учасників міського фотоконкурсу «Зупинись мить, ти чарівна!» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.
04 грудня спільно з лікарем-інфекціоністом ДЗ СМСЧ-2 організовано та проведено лекцію для дорослих «ВІЛ/СНІД. На перехресті доріг».
Завершено акцію «16 днів проти насильства».
Протягом тижня фахівцями із соціальної роботи у загальноосвітніх закладах міста проведено 2 занять з елементами тренінгу на тему: «Попередження насильства та жорстокості в дитячому колективі», охоплено 46 учнів.

Управління освіти:
01.12.2014 - Проведено ІІ етап олімпіади з екології. Проведено ІІ етап олімпіади з географії.
02.12.2014 - Взяли участь в обласному семінари методистів міських методичних кабінетів у м. Миколаїв. Проведено усний журнал «З чого починається «Батьківщина» на базі ЮЗШ№4.
03.12.2014 - Розпочато міський етап конкурсу «Учитель року 2014». Підготовлено інформацію на сайт міста і управління освіти про вшанування пам’яті і встановлення меморіальної дошки герою-воїну АТО – Сергію Горобцю.
04.12.2014 - Взяли участь у нараді по проведенню щорічного легкоатлетичного пробігу до Дня енергетика.
04.12.2014-05.12.2014 - Взяли участь в проведенні обласному університету знань методистів початкової освіти у м. Миколаїв «Науково методичний супровід і впровадження нових навчальних програм у початковій школі».
05.12.2014 - Проведено нараду вихователів – методистів на базі ДНЗ№2.
Протягом тижня: проведено ІІ етап моніторингового дослідження стану забезпечення предметів природничо - математичного циклу ЮЗШ№3 та ЮЗШ№4; створено умови (присвоїли паролі та логіни) до проведення учнівських олімпіад з інформатики; підготовлено матеріали на конкурс «Джерело творчості»; підготовлено матеріали на конкурс «Влада – це я»; продовжено атестацію ЮЗШ№2; проведено курси підвищення кваліфікації вихователів ГПД; планування роботи методичного кабінету на наступний рік; продовжувалось влаштування дітей із Донецької та Луганської областей до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів; продовжувалось створення бази даних осіб, які прибули із зони АТО.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Прийнято 34 заяви для оформлення субсидій. 17 заяв для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 22 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 109 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
04.12.2014 начальник управління праці та соціального захисту населення прийняла участь у комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у м. Южноукраїнську.

Служба у справах дітей:
Прийнято 27 громадян на особистих прийомах. Надано 24 консультацій. Проведений рейд «Діти вулиці». Надані інформації на документи, які перебувають на контролі. Проведено щотижневе обстеженні сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та сімей, в яких перебувають на вихованні діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Підготовлені висновки до суду. Відпрацьовані звернення громадян. Проведені обстеження сімей, в яких є спір щодо участі батьків у вихованні дітей. Прийняли участь у 5 судових засіданнях. Прийняли участь у сесії міської ради.

Відділ архітектури та містобудування:
Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 6; інші листи – 3. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 2 листів. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2, проекти рішень сесії – 1. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 8 громадян.
02.12.2014 - проведення міжвідомчої комісії щодо можливості проведення перепланування квартири: розглянуто 4 питання.
Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 2.

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 9 листа, надано 12 консультацій. Участь у засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради - затверджено 5 актів комісії з визначення та авдішкодування збитків власникам землі та землекористувача. Участь у засіданні сесії Южноукраїнської міської ради. Підготовка проектів рішень міської ради – 4. Підготовка договорів оренди земельних ділянок - на перевірку підготовлено угоду щодо строкового розірвання договору оренди земельної ділянки.

Управління молоді, спорту та культури:
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. На відділені футболу КЗ «ЮДЮСШ» проведено турнір «Юридичний футбол» до Всеукраїнського тижня права. Проведено мітинг до Дня Збройних Сил України. Проведено легкоатлетичний пробіг до Дня Енергетика. Проведена матчева зустріч в рамках Чемпіонату Миколаївської області з футзалу серед аматорських команд. На базі настільного тенісу пройшов відкритий турнір з настільного тенісу до Дня Збройних Сил України. У місті Вознесенську відбувся відкритий Чемпіонат з плавання серед юнаків та дівчат до Дня Збройних Сил України. У виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею оформлено експозицію «Захисникам України Слава!» до Дня Збройних Сил України.

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 6 усних та 1 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.
02.12.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
На вимогу прокурора м. Южноукраїнська від 14.01.2014 № 15-27/72 вих-14 підготовлено та направлено інформацію щодо здійснення у січні – листопаді 2014 року закупівель товарів, робіт, послуг, відповідно до Закону України "Про здійснення державних закупівель" розпорядниками бюджетних коштів, підпорядкованими Южноукраїнській міській раді. Підготовлено та затверджено розпорядженням міського голови від 27.11.2014 №209-р Порядок організації прийомів іноземних делегацій та окремих іноземців у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. Інформацію щодо вищезазначеного Порядку направлено до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської ОДА. Проводився моніторинг тарифів на житлово-комунальні послуги. Проводився аналіз фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за період січень-жовтень 2014 року. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», транспортні засоби, будівлі). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проведено 04.12.2014 засідання комісії щодо погодження передачі з державної власності від ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» в комунальну власність територіальної громади міста Южноукраїнська об’єктів соціальної інфраструктури (гуртожитків №3, 4, 7). Вживаються організаційні заходи щодо проведення чергового засідання: конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська; комісії з розгляду питань стосовно списання шляхом ліквідації майна з балансу підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.

Фінансове управління:
За період з 28.11.2014 – 04.12.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 204,4 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 146,1 тис.грн., до спеціального фонду 58,3 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 2 796,1 тис.грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді дотації перераховано 1 418,2 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3 337,2 тис.грн., з них на виплату заробітної плати – 380,9 тис.грн, енергоносії – 941,9 тис.грн., харчування – 12,8 тис.грн., а також 1252,5 тис.грн. на придбання: бензину, запасних частин та шин, новорічних подарунків, квітів, призів, господарських товарів; забезпечення жителів міста, які перебувають або направляються в зону АТО засобами індивідуального захисту; підписка періодичних видань; на оплату послуг: банку, технічного обслуговування непобутового холодильного, вентиляційного та іншого електрообладнання, по виконанню зварювальних робіт, заправка картриджів, авто послуги з постачання готової їжі, вивіз сміття, експлуатаційні витрати, висвітлення діяльності виконавчих органів ради, заправка картриджа, автопослуги з постачання готової їжі, технічний огляд автомобіля та медичний огляд водіїв; оплата комунальних послуг Почесних громадян міста; оплата відрядження на змагання; членський внесок за 2014 рік; за виконані роботи по утриманню об’єктів благоустрою міста; квартплату почесних громадян міста; заходи до свят; медикаменти для учасників ВВВ; допомога на поховання деякої категорії осіб згідно рішення виконавчого комітету; відшкодування за медикаменти хворим на бронхіальну астму, психічно хворим, дітям-інвалідам, хворим на цукровий діабет; технічний нагляд за капітальним ремонтом житлового будинку; компенсація фізичним особам; щомісячна грошова допомога з міського бюджету інвалідам війни, сім’ям загиблих та померлих УБД в Афганістані; допомога на поховання деякої категорії осіб згідно рішення виконавчого комітету, стипендія міського голови, допомога на лікарські засоби хворим на процедуру гемодіалізу та медикаменти для учасників ВВВ; придбання апарату штучної вентиляції легень; попередня оплата для придбання матеріалів для виконання робіт по капітальному ремонту ліфтів; за виконані роботи по обслуговуванню міських доріг; садіння саджанців дерев та троянд на території міста; матеріальна допомога онкохворим; капітальний ремонт покрівлі житлового будинку з урахуванням технічного нагляду; виконані роботи по встановленню обладнання нових дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території міста. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 749,2 тис.грн. на: поточний ремонт об’єкту зливової каналізації; капітальний ремонт дорожнього покриття з урахуванням технічного нагляду та капітальний ремонт світлофорного об’єкту. До державного бюджету вилучено 1 596,5 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.
 

Читайте також

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв'язку з виходом нашої громади за межі передбачених граничних рівнів електроспоживання з 1...

Шановні мешканці громади!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

За інформацією НЕК "Укренерго", у зв’язку з виникненням дефіциту потужності в ОЕС Ук...