Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Витяг з наказу військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об′єднаного міського військового комісаріату від 03.12.2014 №67 "Про приписку громадян до призовних дільниць"
AA

Витяг з наказу військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об′єднаного міського військового комісаріату від 03.12.2014 №67 "Про приписку громадян до призовних дільниць"

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 12 січня по 31 березня 2015 року оголошується приписка до призовної дільниці м.Южноукраїнська та з 22 січня по 31 березня 2015 року до призовної дільниці Арбузинського району Миколаївської області громадян 1998 року народження.

2. Явці для  приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 01 січня по 31 грудня 1998 року включно, постійно або тимчасово проживають на території м.Южноукраїнська та Арбузинського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: для мешканців м.Южноукраїнська – м.Южноукраїнськ, вул.Паркова,5, Южноукраїнсько-Арбузинський ОМВК; для мешканців Арбузинського району – смт Арбузинка, Центральна районна лікарня, кабінет №17, у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою: для мешканців м.Южноукраїнська – 22 січня 2015 р., для мешканців Арбузинського району – 05 лютого 2015 р., маючи при собі документи, які посвідчують особу.

4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.

 

Ю.І.Білий, т.в.о.військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського ОМВК, майор

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв'язку з виходом нашої громади за межі передбачених граничних рівнів електроспоживання з 1...