Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Подарунок для дітей з особливими потребами міста
AA

Подарунок для дітей з особливими потребами міста

4 грудня з міста Київ було доставлено обладнання для кабінету фізичної реабілітації відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська”.

У квітні 2014 року було направлено пропозицію щодо потреби у залученні технічної допомоги від Турецького агентства зі співробітництва та координації при Раді Міністрів Республіки Туреччина (ТІКА) для фінансування проекту „Фізична реабілітація дітей з особливими потребами – крок до повноцінного життя”. Зазначений проект зацікавив координаційний офіс в Україні Турецького агентства зі співробітництва та координації. Почалося співробітництво. Обладнання замовлялося у різних куточках України, і навіть в Польщі. За кілька місяців всі замовлення було виконано.

І от 4 грудня настала мить, коли майже до Міжнародного дня інвалідів діти з особливими потребами одержали подарунок – обладнання для кімнати фізичної реабілітації.

5 грудня все обладнання було розміщене у відділенні. Зусилля, прикладені для придбання обладнання, варті були того, щоб бачити радісні обличчя дітей, які із задоволенням випробовували тренажери та інше обладнання.

Це подарунок не лише для дітей, які проходять реабілітацію у відділенні комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська”, це подарунок для всіх дітей з особливими потребами міста Южноукраїнськ.

 

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...