Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Святковий ранок, присвячений Міжнародному дню інвалідів
AA

Святковий ранок, присвячений Міжнародному дню інвалідів

          З метою привернення уваги до проблем людей з особливими потребами, захисту їх прав та благополуччя, у 1992 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня  Міжнародним днем інвалідів.

Головним пріоритетом діяльності влади є поліпшення рівня життя та активізація участі осіб з обмеженими фізичними можливостями у політичному, соціальному, економічному та культурному житті суспільства.

3 грудня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся святковий ранок, присвячений Міжнародному дню інвалідів.

На святі були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад, директор територіального центру Олена Богачова, батьки малят та представники ЗМІ.

           Юні артисти центру дитячої та юнацької творчості, загальноосвітньої школи  № 4, дитячої школи мистецтв підготували  цікаву та веселу програму для вихованців відділення, а святковий торт від ВП ЮУАЕС став чудовим  сюрпризом  для малят.

Діти відділення

 Торт від ВП „ЮУ АЕС” 

 Концертна програма

 

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...