Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Переможців визначено
AA

Переможців визначено

З нагоди Міжнародного дня інвалідів Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  уже 2 рік поспіль проводить міський фотоконкурс для дітей та молоді з функціональними обмеженнями  «Зупинись мить, ти чарівна!».

Звісно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. Міжнародний день інвалідів – день підведення підсумків, зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного становища людей з особливими потребами в суспільстві і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня.

Фотоконкурс проводився з 12 листопада по 01 грудня 2014 року  з метою формування у населення толерантного ставлення, підтримки творчо-обдарованих дітей та молоді з функціональними обмеженнями й особливими потребами.. На розгляд комісії було представлено 23 фотороботи учасників віком від 6 до 17 років.

2  та 3  грудня відбулося підведення підсумків та нагородження переможців.

Переможцями фотоконкурсу стали:

  • І місце  - Зовтун Андрій  з фотороботою «Спокій»;

  • ІІ місце - Павлунков Владислав з фотороботою «Дитячі мрії»;

  • ІІІ місце -  Манзенко Лоліта з фотороботою «Ми чекаємо на тебе»

.

Заступник міського голови Ярослава Нікітіна та директор Центру нагородили всіх учасників фотоконкурсу «Зупинись мить, ти чарівна!» грамотами, подяками і подарунками.

Фотороботи талановитих южноукраїнсців представлені на виставці у дитячому відділенні державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2» МОЗ України.

Ми розраховуємо на те, що громада нашого міста  замислиться над проблемою інтегрування в суспільство осіб з функціональними обмеженнями та буде плекати відношення до цих особливих людей, як до повноправних громадян.

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...