Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 27 жовтня - 2 листопада 2014 року
AA

Підсумки тижня: 27 жовтня - 2 листопада 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Продовжується проведення ремонтних робіт на покрівлі житлового будинку по проспекту Леніна 27. Прийнято участь в урочистому покладанні квітів, приуроченому 70-річчю визволення України від фашистських загарбників на території меморіального комплексу «Захисників Вітчизни». Здійснено 1 комісійне обстеження місця проведення земляних робіт на предмет відновлення благоустрою. Управлінням надано 1 дозвіл на порушення об’єктів благоустрою, пов’язане з виконанням суб’єктами господарювання земляних і ремонтних робіт на території міста Южноукраїнська. Прийнято участь в нараді по систематизації адміністративних послуг, що надаються виконавчими органами міської ради. Здійснено 2 комісійних обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню у зв’язку з аварійним станом та загрозою безпеки життя громадян (зруйновано буревієм), складено акти обстежень, надано згоду на видалення. Проведено перевірку актів виконаних робіт з утримання об’єктів благоустрою. Прийнято в експлуатацію 8 ліфтів у житлових будинках міста. Перевірено акти та прийнято роботи по встановленню 14 поручнів.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 245 м2 на житлових будинках за адресами вул Дружби Народів, 1; пр. Леніна, 8. Технічне  обслуговування – 54 ліфти. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 13 житлових будинків. Силами КП ЖЕО за бюджетні кошти виконано капітальний ремонт 8-ми одиниць ліфтів за адресами пр. Комуністичний, 10 п.1,2,3,4; вул. Миру, 4 п.2,3,4; пр. Леніна, 20 п.5. Поточний ремонт ліфтів – 4 одиниці (пр. Леніна, 26 п.5; вул. Набережна Енергетиків, 7 п.1,3; вул. Енергобудівників, 15 п.3). Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 37 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 72 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 33 одиниці; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання в підвальних приміщеннях: 8 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення – 11 житлових будинків (пр. Леніна, 6; 1; 11; 27; 14; пр. Комуністичний, 7; 10; вул. Миру, 8; 16; вул. Енергобудівників, 2; б-р Шевченка,10); усунення повітряних пробок з системи гарячого водопостачання: 307 стояків. Виконано остіклення і ремонт віконних рам за адресами б-р Цвіточний, 13А; вул. Дружби Народів, 29А; пр. Леніна, 13; 19; 27; 24; вул. Молодіжна, 5; вул. Набережна Енергетиків, 37; нанесено трафарети на електрощитові за адресою вул. Молодіжна, 15 п.4. Встановлені пружини на вхідні двері під’їздів житлових будинків 1,2,4,5,-го мікрорайонів; виконано ремонт лавок в кількості 3-х одиниць за адресами вул Дружби Народів, 29; 33; 31; ремонт 2-х урн за адресами вул. Дружби Народів, 31; 52.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення   10-ти  підпорів  на каналізаційних мережах –  гімназія, вул. Набережна Енергетиків, Дружби Народів, 42, 31Б, Володимирська, 16 (МПЗ), Леніна, 11, 18, Сонячна, 1 (МПЗ), Цвіточний, 16, Курчатова, 2. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресою Южна, 12.

27.10.2014 р. усунений порив трубопроводу холодного  водопостачання  в районі ж/б по вул. Набережна Енергетиків. Усунений також порив трубопроводу холодного  водопостачання  в районі стадіону ліцею.

28.10.2014 р. усунені два пориви трубопроводу холодного  водопостачання  в районі СК «Олімп».

31.10.2014 р. усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання по бул. Шкільному, 1. Усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання по вул. Дружби Народів (в районі ретранслятору).

Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот. Ведуться роботи з відновлення теплоізоляції у другому мікрорайоні.

 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Зачищення газонів від опалої листви. Вантаження та вивіз листя: проспект Леніна, вул. Дружби Народів, вул. Миру, вул. Спортивна, вул. Набережна Енергетиків, вул. Паркова, бульвар Цвіточний, бульвар Шевченко, бульвар Шкільний, паркова зона «Олімп» (всього 104 м³).

Ділянка озеленення:

Штиковка ґрунту: вулиця Дружби Народів (АВБ «Чайка»), сквер1. Викопування ямок на Меморіальному комплексі – 332шт. Обрізання троянд по пр. Леніна, вул. Миру, вул. Паркова. Валка дерев – 3шт. Вантаження та вивіз: гілля, зеленої маси - 2 причепа.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Відновлення збитих світильників по вул. Енергобудівників - 1шт., пр.Леніна – 1шт., парк «Олімп» - 1шт., Меморіальний комплекс – 1шт. Регулювання контакторів в ПУО-4.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Підготовка документації та узагальнюючого аналізу багатоступеневих КШН. Проведення річної інвентаризації апаратури міської систем оповіщення. Прийнято участь в роботі призовної комісії. Прийнято участь в роботі постійної комісія міської ради з питань дотримання законності, правопорядку, роботи засобів масової інформації,  депутатської діяльності та етики. Підготовлено щотижневі  звіти щодо чергування громадських формувань. Підготовлено інформацію щодо осіб УДЗ на спостережну комісію. Підготовлено листи до служб та відділів щодо надання потрібної інформації. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 2 громадянина. Перевірено особи УДЗ за місцем мешкання. Надані відповіді на звернення громадян. Взято участь у засіданні спостережної комісії. Опрацювання матеріалів робочої групи. Виконання інших доручень загального характеру. Проведено рейд по виявленню можливих місць стихійної торгівлі на території міста. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідана 1 особа та 48 сімей, в яких виховується 64 дитина:

- сім’ї, які опинилися в СЖО – 2;

- вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей – 3;

- сім’ї, в яких існує проблема інвалідності – 30;

- одинокі матері – 2;

- багатодітні сім’ї – 4;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 1;

- сім’ї опікунів – 2;

- члени сімей учасників АТО- 1;

- батьки учнівської молоді-2;

- потенційні клієнти – 1.

За карткою утримувача послуг надано 123 соціальних послуг, з них:

• сім’ям з дітьми – 114, крім того: переадресовано до інших установ – 2; сприяли в налагоджені побутових умов – 1; сприяли у влаштуванні до навчальних закладів-1; налагоджені побутових умов – 1; сприяння в оформленні пенсії – 1; залучено до культурологічних заходів-2; сприяли в отриманні навичок по догляду за дитиною – 3; проінформовано з правових питань – 3; надано допомогу одягом/взуттям – 4; сприяли у працевлаштуванні – 1.

• особам – 9, крім того: переадресовано до інших установ – 1.

Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 25 сімей, які опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 24 соціальні послуги.

28 жовтня у приміщенні кримінально-виконавчої інспекції проведено «День Центру в КВІ» з метою профілактики вчинення повторних правопорушень особами, які мають проблеми з законом.

28 жовтня  спеціаліст ЮМЦСССДМ взяла участь у роботі міської призовної комісії.

29 жовтня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

29 жовтня проведено заняття Школи відповідального батьківства, за темою: «Роль спілкування в вихованні дитини», присутні – 5 батьків.

30 жовтня в навчальному державному закладі «Южноукраїнський професійний ліцей» фахівцем із соціальної роботи проведено  міні-лекцію на тему: « Торгівля людьми. Як не потрапити в сучасне рабство» охоплено 30 учнів.

Фахівці ЮМСССДМ взяли участь у комісійному відвідуванні одиноко проживаючих/осіб похилого віку з метою проведення оцінки потреб, інструктажів з безпеки життєдіяльності в осінньо-зимовий період (відвідано 31 сім’ю).

Управління освіти:

27.10.2014 - Взяли участь в обласному зборі лідерів та кураторів органів учнівського самоврядування.

28.10.2014 - Проведено розподіл підручників по загальноосвітніх навчальних закладах. Проведена робоча нарада з питання підготовки до обласного семінару по МНВК. Спільно з представниками КП «ТВКГ» проведено комісійне обстеження системи опалення в ЮЗШ № 4. Прийняли участь у роботі депутатських комісій.

29.10.2014 - Прийняли участь у роботі «Університет педагогічних знань» на базі МОІППО. Прийняли участь у виїзній колегії департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації за участю заступника голови  Миколаївської облдержадміністрації Янішевської О.А. Відновили освітлення на території ЮЗШ № 4.

30.10.2014 - Проведено семінар-практикум для вихователів «Подорож у країни обдарованих» на базі ДНЗ№8.

31.10.2014 - Прийняли участь в обласному семінарі «Обласна методична майстерня» на базі МОІППО. Проведено засідання «Школа сприяння здоров’ю» для інструкторів фізичного виховання на базі ЦРД «Гармонія».

Протягом тижня: підготовлені матеріали та відправлені на конкурс «Від творчого вчителя до обдарованого учня»; продовжувалось влаштування дітей із Донецької та Луганської областей до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів; продовжувалось створення бази даних осіб, які прибули із зони АТО.

Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Прийнято 19 заяв для оформлення субсидій. 53 заяви для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 48 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 110 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 22 особи проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».

28 жовтня прийняли участь в урочистому мітингу, присвяченому 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. Прийняли участь в обласних заходах до 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та до Дня працівника соціальної сфери. Прийняли участь у засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.  

Служба у справах дітей:

Прийнято  26 громадян на особистих прийомах. Надано 25 консультацій. Проведено щотижневе обстеженні сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Підготовлено 2 подання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності. Проведено щотижневе обстеження сімей, в яких перебувають на вихованні діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Проведений рейд «Діти вулиці». Прийняли участь у 8 судових засіданнях. Підготовлені 5 висновків про доцільність позбавлення батьківських прав.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 4. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 3 листа. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 1, проекти рішень сесії – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 4 громадян. Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 1.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 17 листа, надано 7 консультацій. Підготовка проектів рішень міської ради – 1. Участь у робочій групі, що здійснює перевірку земельних ділянок – перевірено 2 земельні ділянки. Підготовка проектів рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради – 1 проект рішення.

Управління молоді, спорту та культури: 

28 жовтня на площі Перемоги відбувся урочистий мітинг, присвячений 70-їй річниці визволення України від фашистських загарбників.   

 

В Южноукраїнському міському історичному музеї відкрито нову експозицію «Не згасне полум’я перемоги».

30 жовтня на базі КЗ «ЮДЮСШ» пройшов відкритий турнір з настільного тенісу, присвячений 70-річчю визволення України від фашистських загарбників.

Управління молоді, спорту та культури сприяли участі у 6-ому Всеукраїнському турнірі з шашок -64 «Золота осінь – 2014».

Команда КЗ «ЮДЮСШ» відділення футбол взяла участь у Чемпіонаті Миколаївської області з футболу серед юнаків 1999-2000, 2001-2002 р.н. у пгт. Врадіївка.

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 4 усних та 5 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

 28.10.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста. Проводилась робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», транспортні засоби, будівлі). Проводився аналіз звітів по результатам  реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради. Здійснювалась перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс».

28.10.2014 проведено засідання комісії по визначенню обсягів невід’ємних поліпшень по реконструкції орендованого нерухомого майна  комунальної власності, при заявлені на приватизацію шляхом викупу, здійснених за рахунок коштів орендаря комунального майна.

29.10.2014 проведено засідання комісії з розгляду питань стосовно списання шляхом ліквідації майна з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.

Проводилась робота щодо підготовки проекту для участі  в конкурсному Проекті «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» фаза ІІІ. Перевірялись розрахунки тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Проводився моніторинг тарифів на житлово-комунальні послуги. Направлено інформацію Миколаївському регіональному відділенню Асоціації міст України щодо напрямків проведення навчальних візитів в рамках проекту ДІАЛОГ.

Фінансове управління:

За період з 24.10.2014 – 31.10.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 815,1 тис.грн., в тому числі до загального фонду 1 697,2 тис.грн., до спеціального фонду 117,9 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 934,6 тис.грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді субвенцій перераховано 61,2 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3160,4 тис.грн., з них на виплату заробітної плати – 2523,0 тис.грн, енергоносії – 3,5 тис. грн., харчування – 59,0 тис.грн., а також 505,5 тис.грн. на придбання: канцелярських товарів, господарчих товарів, підписка періодичних видань на 2015 рік; оплата послуг: засобів масової інформації, поточний ремонт та обслуговування організаційної техніки, фінансова підтримка громадських організацій, компенсація за пільговий проїзд окремій категорії громадян, пільги учасникам бойових дій, інвалідам по зору; аванс на виконання робіт з ремонту паліативних палат; за виконані роботи по капітальному ремонту ліфтів; улаштування поручнів біля та в житлових будинках; попередня оплата для придбання матеріалів на виконання робіт по реконструкції самопливного колектору господарсько-побутових стоків другого мікрорайону. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 69,4 тис.грн. на житлово-комунальні послуги та пільговий проїзд автомобільним транспортом окремій категорії громадян; попередня оплата у розмірі 30% вартості робіт по поточному ремонту об’єкту зливної каналізації по проспекту Комуністичному. До державного бюджету вилучено 329,0 тис.грн.

 

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...