Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня працівника соціальної сфери
AA

До Дня працівника соціальної сфери

28 жовтня з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулись обласні урочисті збори.

Від міста Южноукраїнськ у заходах взяла участь делегація у складі начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Гехад Е.Е., директора Южноукраїнського центру соціальних служб Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дизик А.А., директора комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” Богачової О.А., заступника начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Кучеренко Н.А., завідувача відділення соціальної допомоги вдома Старченко Л.А.

Кращі працівники сфери соціального захисту населення були відзначені подяками  голови Миколаївської обласної державної адміністрації, голови Миколаївської обласної ради, департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації. Серед нагороджених були представники міста Южноукраїнськ: заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Кучеренко Н.А. та завідувач відділення соціальної допомоги вдома Старченко Л.А., які були нагороджені грамотами за досягнення у професійній діяльності, сумлінне та добросовісне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у вирішення проблем соціального захисту населення.

31 жовтня свято працівника соціальної сфери у тісному родинному колі відзначили працівники управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради і  комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська”. Багато щирих привітань і теплих слів було сказано на адресу працівників, які щоденно допомагають людям, що потрапили у складну життєву ситуацію. Кращих працівників нагороджено подяками міського голови, грамотами територіального центру.

Кожен працівник сфери соціального захисту вартий подяки за свою самовіддану працю, за тепло душі, за співчуття та турботу про соціально незахищених громадян.

Зі святом, шановні колеги!

Міцного здоров’я Вам, родинного затишку, щастя, благополуччя та творчої наснаги!

Господь поверне Вам сторицею добро, зроблене людям!

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...