Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Надання субсидій населенню міста Южноукраїнська у січні–вересні 2014 року
AA

Надання субсидій населенню міста Южноукраїнська у січні–вересні 2014 року

Надання субсидій населенню міста Южноукраїнська у січні–вересні 2014 року

          З метою допомоги населенню в оплаті житлово-комунальних послуг в Україні діє державна Програма житлових субсидій.

За інформацією, узагальненою Головним управлінням статистики, у січні–вересні 2014р. за субсидіями населенню на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у місті Южноукраїнську звернулось 692 сім’ї, що на 73 сім’ї більше ніж за відповідний період минулого року.

Субсидії зазначеного виду призначено 633 сім’ям (91,5% від загальної кількості сімей, які звернулись за ними). Порівняно з січнем–вереснем 2013р. кількість сімей, яким призначено субсидії збільшилась на 16 сімей (2,6%).

Загальна сума призначених субсидій у січні–вересні 2014р. складала 48,7 тис.грн. Середній розмір призначеної субсидії на відшкодування оплати житлово-комунальних послуг на одну сім’ю у вересні 2014р. становив 63,3 грн. (у вересні 2013р. 105,7 грн.).

У вересні 2014р. субсидії населенню на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг отримували 405 сімей, що на 81 сім’ю більше ніж у відповідному місяці 2013р.

За субсидіями готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива у січні–вересні 2014р. не звернулась жодна сім’я.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...