Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 10-16 березня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 10-16 березня 2014 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Виконується підготовка паспортів бюджетних програм по програмно-цільовому методу.

12.03.2014р відбулася нарада з розгляду питань щодо здійснення перевезень пасажирів на спеціальних (дачних) маршрутах.

Проведено комісійне обстеження квартири 22 по вул. Дружби народів 36, у зв'язку зі зверненням мешканців квартири. Надано документи до конкурсної комісії для участі у щорічному всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Технічне  обслуговування –  59 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 3 одиниці (вул. Набережна Енергетиків,45 п.2; вул. Набережна Енергетиків, 29 п.2; вул. Дружби Народів, 52 п.2 ).

Силами КП ЖЕО за кошти орендної плати продовжується виконання капітального ремонту 1-го ліфта за адресою вул. Енергобудівників, 15 п.5. Виконано ремонт і остіклення віконних рам за адресами вул. Набережна Енергетиків, 7 п.2; пр. Леніна, 7 п.2. Виконано ремонт альтанок за адресами б-р Шевченка, 5; 6; б-р Шкільний, 5. Виконано оштукатурювання цементним розчином: апаратів виклику ліфтів житлових будинків по вул. Дружби Народів, 33 п.3; пр. Леніна, 13 п.1; поріжків біля ліфтів за адресами по вул. Дружби Народів, 15 п.4-6; вентшахт і виходів на покрівлю за адресою вул. Дружби Народів, 28. Виконано ремонт лавок в кількості 12-ти одиниць за адресами пр. Леніна, 15; 27; вул. Молодіжна, 15; вул. Набережна Енергетиків,  41; пр. Леніна, 15; 27; пр. Комуністичний, 10; б-р Цвіточний, 1; ремонт МАФ в кількості 11-ти одиниць за адресами вул. Енергобудівників, 17; пр. Леніна, 29; 27; 31; вул. Дружби Народів, 33; ремонт урн в кількості 11-ти одиниць за адресами пр. Леніна, 27; пр. Комуністичний, 10; б-р Цвіточний, 7; 12; вул. Дружби Народів, 12; 22; 31Б; 54.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 5  підпорів  на каналізаційних мережах – по вул.  Сонячна, 1, по бул. Цвіточному, 13А, 3, вул. Дружби Народів, 42, по пр-ту Леніна, 13. Усунені свищі на трубопроводах гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі за наступними адресами:  07.03.2014р. – Володимирівська, 15, Южна 10, 26, Гардова, 27; 11.03.2014р. – Центральна, 28, Садова, 1,  Володимирівська, 29; 13.03.2014 р - Володимиріська, 31,  Южна, 9, 12, 13, Гардова, 12,  Козацька, 13, Садова, 20.

10.03.14 р. усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання у 2-му мкр, в районі ж/б № 33.

13.03.2014 р.  відремонтована запірна арматура на тепло розподільчому пункті ТРП-7 по гарячому водопостачанню.

Виконаний ремонт електрообладнання насосів гарячої води НГВ-1, 2 на ТРП-2. Виконане очищування  фекальних насосів ФН-2 та ФН-4  на КНС-2.

 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Зачистка доріг міста від протиожеледної суміші.

Ділянка озеленення:

Розгортання кущів троянд: пр. Леніна (342шт.). Прополювання троянд: 1289,34 м2. Розгортання в скопаної поверхні: 1289,34 м2. Валка сухостійних дерев (І мкр.) - 19дерев.

Энергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Заміна ламп  в світлофорі (2 шт.). Заміна ламп вуличного освітлення: вул. Енергобудівників, пр. Леніна (4 шт.). Перевірка кабельної лінії: пр. Леніна.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень.

Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Відпрацювано частково документацію евакоорганів міста ( в частині складання списку населення міста та погодження розміщення населення на запасному пункті евакуації – Криве Озеро). Коригування паспорту ризику виникнення НС (частково). Підготовка листів на запити прокуратури. Підготовлено та погоджується  проект розпорядження міського голови "Про створення служб цивільного захисту міста". Підготовлено та погоджується проект розпорядження міського голови "Про затвердження Плану підготовки  міста Южноукраїнська до перевірки інспекцією Державної служби України з надзвичайних ситуацій". На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадян. Підготовлено розпорядження «про забезпечення проведення мобілізаційних заходів у місті Южноукраїнську в умовах особливого періоду». Проведено 1 раду засідання громадськості. Розроблені посадові інструкції, відкореговано положення про відділ. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 28 сімей, в яких виховується 30 дітей та 2 особи:

- сім’ї, що опинилися в СЖО – 3;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 11;

- потенційні клієнти – 4;

- діти, позбавлені батьківського піклування – 1;

- сім’ї опікунів/піклувальників – 7;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без позбавлення волі – 4.

За карткою отримувача послуг надано  157  соціальних послуг, з них: сім’ям з дітьми -  147; особам – 10. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 25 сімей і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 73  соціальні послуги, а також:

- сприяли у оформленні/відновленні документів – 4;

- сприяли у працевлаштуванні – 1;

- проведено заняття за корекційною програмою – 1;

- підвищено виховний потенціал – 6;

- сприяли у реєстрації за місцем проживання – 1;

- відновлено родинні зв’язки – 1;

- проведено профілактичну роботу щодо шкідливих звичок – 1.

12 березня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом молодих осіб на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

13 березня проведено зустріч з відпочиваючими Комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнську». Відпочиваючих ознайомлено про види соціальної підтримки осіб похилого віку, послуги і процедуру їх надання установами та закладами міста.

14 березня проведено чергове заняття Школи відповідального батьківства за темою: «Фізичне «Я» дитини», роботою охоплено 6 батьків.

Управління освіти:

10.03.2014 - Підготовлено та направлено на  конкурс роботи учнів ЗНЗ «Очима дитини про бюджет країни» до податкової інспекції.

11.03.2014 - Підготовлено та направлено на конкурс роботи учнів ЗНЗ «Безпека дорожнього руху» до департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Підготовлено інформацію щодо заходів проведених у закладах освіти щодо питань євроінтеграції.

З 11.03.2014 по 14.03.2014 вивчення стану викладання географії в 9-х класах ЗНЗ міста.

З 11.03.2014 по 15.03.2014 вивчення  виконання даних рекомендацій  стану впровадження додаткових та парціальних програм у ДНЗ №2, ДНЗ №3, ДНЗ №6, ДНЗ №8, «ЦРД «Гармонія».

12.03.2014 - Проведено міські змагання з плавання в рамках обласної Спартакіади школярів на базі ЮЗШ №3. Розпочато вивчення роботи бібліотеки ЮЗШ №4.

13.03.2014 - Відбулось засідання методичного об`єднання для завідувачів та вихователів – методистів ДНЗ на базі ДНЗ №6 «Світлячок». Учні ЮЗШ№3 прийняли участь в зональних змаганнях з волейболу в м. Первомайськ. Підготовлено наказ щодо реалізації обласного проекту «Тарасовими шляхами», присвяченого 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка. Проведена робоча нарада по проведенню І-го Міжрегіонального чемпіонату по спідкубінгу. Проведений інструктаж з відповідальними особами з питань проведення пробного ЗНО.

14.03.2014 - Прийняли участь у роботі обласної онлайн-майстерні «Робота педагогічних працівників з учнями з особливими освітніми потребами відповідно до нозології». Проведено шкільний етап Всеукраїнського історичного конкурсу «Лелека-2014». Проведено засідання мистецької вітальні «В обіймах квітів» на базі бібліотеки  ЮЗШ №3. Розпочато підготовку до ІІ етапу  природничого конкурсу «Колосок-2014».

15.03.2014 - Участь міської команди учнів в обласному етапі Всеукраїнського турніру юних істориків.

Постійно: перевірена кошторисна документація на ремонтні роботи у закладах освіти; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

 

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 767,4 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 9 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 2 порушення. Прийнято 15 заяв для оформлення субсидій, 31 заяву для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 70 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 6 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 109 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

12 березня у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення щодо дотримання законодавства про працю.

В рамках проекту «Впровадження механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Миколаївській області», за сприянням Миколаївського благодійного фонду «Любисток» 12 - 13 березня в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся обласний тренінг для представників соціального захисту населення, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, охорони здоров’я, освіти, центру зайнятості, відділу УМВС України в Миколаївській області.

13 березня вихованці школи мистецтв завітали до відділення соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська». Юні артисти привітали  відпочивальників з Міжнародним жіночим днем.

14 березня в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії).          

Служба у справах дітей:

Прийнято  29  громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 8 судових засіданнях. Відвідали 12 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відвідали 3 сімей опікунів та  усиновлювачів. Участь у комісійному відвідуванню сім’ї.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 8. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 10. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 3, проекти рішень сесії – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 10 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 1. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки – 4 паспорти.

 

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 7 листів, надано 15 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договорів оренди земельної ділянки – 2. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання міської ради – 7 проектів рішень.

Управління молоді, спорту та культури:

10 березня в музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» організована виставка робіт народного мистецтва «Вишивані картини» «З Кобзарем у серці» спільно з роботами учнів дитячої школи мистецтв.

12 березня в комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв» відбувся вечір-концерт, присвячений 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка.

12 березня  міська бібліотека для дітей  взяла участь у обласному скайп-семінарі працівників бібліотек для дітей Миколаївської області «Використання сучасних інформаційних технологій та інновацій у дитячих бібліотеках Миколаївської області: професійне спілкування».

Головний спеціаліст відділу молоді та спорту взяла участь в тренінгу (протидія торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих та робота з ними), організований Миколаївським фондом «Любисток». Надійшло одне звернення з приводу видачі посвідчень багатодітної сім’ї.

Відділом культури проводиться робота по збору матеріалу, удосконаленню та затвердженню туристичних маршрутів, моніторингу закладів харчування, розміщення, туристичних підприємств, оновленню інформації в розділі «Туризм» на офіційному сайті міста для розвитку туристично-рекреаційної сфери Миколаївської області. 

 

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 3 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав. Надано 2 консультації щодо здійснення підприємницької діяльності відповідно до законодавства України.

11.03.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проводилась робота щодо підготовки проекту для участі у Конкурсі країн Східного Партнерства у сфері Плану дій Сталого Енергетичного Розвитку у рамках ініціативи Угода мерів. Проведено засідання балансової комісії з розгляду фактичного виконання планів фонду оплати праці та фінансових планів підприємств комунальної форми власності за 2013 рік та фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2014 рік, згідно з розпорядженням міського голови від 16.10.2012 №306-р.

Фінансове управління:

За період з 07.03.2014 – 13.03.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 847,6 тис.грн., в тому числі до загального фонду 803,6 тис.грн., до спеціального фонду 44,0 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 130,2 тис.грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді субвенцій перераховано 76,7 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3664,1 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати – 2096,0 тис.грн.; оплату харчування – 9,1; оплату комунальних послуг – 622,2 тис.грн. а також 802,1 тис.грн. на: погашення кредиторської заборгованості 2013 року, послуги банку, послуги тривожної сигналізації, експлуатаційні витрати, придбання квітів, конвертів, листівок; абон.плата Почесних громадян міста; виконані роботи по благоустрою міста; послуги з утримання соціальних палат; харчування донорів; технічне обслуговування електрообладнання, не побутових холодильників та вентиляційного обладнання, відшкодування за медикаменти окремій категорії громадян, надання одноразової допомоги дітям-сиротам; орендна плата; технічний огляд транспортних засобів, мед.огляд водіїв; висвітлення діяльності органів ради та депутатів; відрядження та курси. Також за рахунок субвенцій з державного бюджету виплачено 36,4 тис.грн. на: грошове забезпечення батькам-вихователям, державна соціальна допомога дітям-сиротам. До державного бюджету вилучено 328,8 тис.грн. 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...