Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 24-28 лютого 2014 року
AA

Підсумки тижня: 24-28 лютого 2014 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Виконано підготовку документів до участі у щорічному всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку». В результаті захисту конкурсної документації зайняли І місце по області. Формування переліку об'єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у місті Южноукраїнську за рахунок субвенції, передбаченої на 2014 рік. Розпочато підготовку до проведення екологічного місячника у місті.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Технічне  обслуговування –  53 ліфта. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 13 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 3 одиниці (вул. Молодіжна, 11 п.2; вул. Дружби Народів, 15 п.1; б-р Шевченка, 2 (вантажопасажирський)). Виконано ремонт підпірної стінки за адресою б-р Курчатова, 3; пр. Леніна, 1. Виконано зварювальний ремонт МАФ в кількості 5-ти одиниць за адресами пр. Леніна; 2/Миру, 12;  пр. Леніна, 27; ремонт сітки-рабіци спортивних майданчиків за адресами пр. Леніна, 31; 15. Виконано остіклення і ремонт віконних рам на сходових клітинах  за адресами б-р Цвіточний, 7 п.2; вул. Дружби Народів, 46 п.2. Виконано фарбування плінтусів в кабінах ліфтів житлових будинків по вул. Енергобудівників, 15 п.5;  вул. Енергобудівників, 11 п.1,2; пр. Леніна, 31 п.3,4; б-р Цвіточний, 3А. Виконано ремонт лавок в кількості 2-х одиниць за адресами пр. Леніна, 1 п.2; пр. Леніна, 6 п.3; фарбування лавки за адресою вул. Енергобудівників, 15 п.2.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

24 лютого: відбувся порив трубопроводу холодного водопостачання по вул.. Парковій. Відключалися (з 21.02 16-00 по 24.02. 14-00): електрокотельня, кафе «Гостинний двір». Порив був усунений, водопостачання відновлено. На Малоповерховій забудові усунено два  пориву на трубопроводі гарячого водопостачання по вул.. Садовій,16, вул.. Козацькій,26 та один порив на трубопроводі холодного водопостачання по вул.. Південній,20.

25 лютого: у 6-00 годин виконаний ремонт трубопроводу гарячого водопостачання на території адміністративної будівлі (д/с №5) по б-ру Цвіт очному. Заміна підшипників електродвигуна насосу НЦ-2 на ТРП-3. Проведений ремонт насосу НГВ-2 ТРП-2. Чистка робочого колеса насосів ФН-1,5 на КНС-3. Чистка робочого колеса насосу ФН-4 на КНС-2. Чистка приймального резервуара КНС-3. Ремонт запірної арматури на трубопроводі гарячого водопостачання по вул..22 Малоповерхової забудови. З 14-10 до 14-45 годин виконувався ремонт запірної арматури в ВК 233а по вул.. Парковій. На період ремонту були відключені: майстерня КП ЖЕО, СКХ, авто мийка.

26 лютого: виконана заміна ділянки трубопроводу гарячого водопостачання по вул..22 Малоповерхової забудови. 8-50 – 14-00 годин відключалося ТРП-4а для ремонту запірної арматури трубопроводу гарячого водопостачання. Усунені свищі на трубопроводі гарячого водопостачання по вул.. Південна,10 та вул.. Володимирівська, 19. З 23-00 годин виконувалася чистка робочого колеса насосу ФН-2,4 на КНС-2.

27 лютого: 8-15 – 17-00 годин виконувалася заміна запірної арматури трубопроводу гарячого водопостачання ТРП-4а: Ду 80 – 2шт, Ду 100 – 1шт. Усунені свищі на трубопроводі холодного водопостачання по вул.. Козацькій,21 та гарячого водопостачання по вул.. Південна,23 і вул.. Володимирівська,13 на території Малоповерхової забудови.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Зачистка доріг міста від протиожеледної суміші. Ремонт контейнерів та урн для сміття.

Ділянка озеленення:

Омолодження живої огорожі (вул. Набережна Енергетиків) - 100м2. Валка сухостійних дерев ( б-р Шкільний, вул. Миру) - 15дерев. Вантаження та вивіз сухих гілок дерев -3 причепа.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Ревізія, наладка, регулювання апаратури в ПУО. Встановлення пошкодженого світильника вуличного освітлення на Меморіальному комплексі.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Відпрацювано частково документацію евакоорганів міста. Підготовлено проект розпорядження міського голови " Про затвердження Плану підготовки  міста Южноукраїнська до перевірки інспекцією Державної служби України з надзвичайних ситуацій". Підготовлено план розвитку та вдосконалення цивільного захисту міста Южноукраїнська. Підготовлено план роботи управління на березень місяць. Участь у засідання сесії міської ради. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадянина. Підготовлено матеріали на засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. Прийнято участь у засіданні спостережної комісії. Взято участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проведено загальну перевірку наявності документів з обмеженим доступом за 2013 рік. Здача приміщення ГПОП № 4 та кім.218. Підготовлено графік проведення спільних рейдових перевірок на березень місяць. Долучення документів за 2013 рік до справ. Часткове закриття справ. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 27 сімей, в яких виховується 25 дітей:

- сім’ї, що опинилися в СЖО – 3;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 12;

- потенційні клієнти – 3;

- одинокі матері – 1;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без позбавлення волі – 4;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 2;

- багатодітні сім’ї – 2.

За карткою отримувача послуг сім’ям з дітьми надано  264 соціальні послуги. Взято під соціальний супровід 2 сім’ї, які опинилася в СЖО. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 24 сім’ї і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 53 соціальні послуги, а також: сприяли у оформленні/відновленні документів – 1; підвищено виховний потенціал – 4; сприяли в оздоровленні – 1; сприяли у покращенні соціально-побутових умов – 1; сприяли у працевлаштуванні – 1.

26 лютого в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом молодих осіб на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

26 лютого проведено чергове заняття Школи відповідального батьківства за темою: «Діти вчаться тому, чому їх вчать», роботою охоплено 5 батьків.

26 лютого директор ЮМЦСССДМ взяла участь у «круглому столі» суб’єктів соціальної роботи, який проводився в загальноосвітній школі №2.

Управління освіти:

24.02.2014 - Брали участь в обласному навчально-методичному семінарі «Історія шкіл Миколаївщини» при МОІППО. Підготовлено інформацію в УМСК  «Про заходи вшанування жертв Голодомору 1932-33 р.р.». Розпочато перевірку стану профілактичної роботи соціально-психологічної служби загальноосвітніх навчальних закладів.

25.02.2014 - Організовано зйомку у ДНЗ №2 для рубрики «Хвилинка для батьків».

26.02.2014 - Підготовлено інформацію про заходи профілактики туберкульозу, ВІЛ/СНІДу та про виконання програми «Дитинство». Прийняли участь в колегії департаменту освіти, науки та молоді ОДА. Проведено змагання з волейболу серед дівчат в рамках ХІІІ обласних Спортивних ігор на базі ЮЗШ №2. Брали участь в обласному онлайн-семінарі «Психологічні механізми розвитку творчого потенціалу педагогів для роботи з обдарованими дітьми».

27.02.2014 - Підготовлено щомісячний звіт про проведення навчань, тренувань та занять з питань Цивільного захисту. Проведена робоча нарада керівників закладів освіти. Проведено змагання з волейболу серед юнаків в рамках ХІІІ обласних Спортивних ігор на базі ЮЗШ№3. Проведено засідання інтервізійної групи практичних психологів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів на базі ЮЗШ №4.

28.02.2014 - Проведена робоча нарада по підготовці до чемпіонату по спідкубінгу. Проведено засідання учнівського муніципалітету на базі ЮЗШ №4. Здійснено перевірку роботи гуртків СЮТ. Відвідано конкурс дитячого читання «Найкращий читач школи». Підготовлено матеріали вчителів, які атестуються на звання «методист» для передачі у МОІППО.

Протягом тижня: проведено організаційну роботу щодо поїздки учнів міста до ВНЗ Польщі.

Постійно: перевірена кошторисна документація на ремонтні роботи у закладах освіти; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 4 суб’єкти підприємницької діяльності. Прийнято 11 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 13 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 6 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 109 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб пройшли оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

25 лютого у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося  засідання спостережної комісії під головуванням  голови спостережної комісії Юрія Телятника за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад.

27 лютого у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань охорони здоров’я у місті Южноукраїнську. Засідання пройшло під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад.          

Служба у справах дітей:

Прийнято  22  громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 7 судових засіданнях. Відвідали 7 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відвідали 3 сімей опікунів та  усиновлених. Підготовлені питання на засідання комісії з питань захисту прав дитини. Участь у комісійному відвідуванню сім’ї. Участь у засіданні ради профілактики у ЗОШ№3. Участь у профілактичному огляді учнів ЮУ МБЛ. Участь у засіданні комісії  щодо розгляду стану здоров’я дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Участь у засіданні комісії щодо розгляду стану здоров’я дітей – інвалідів. Участь у спостережній комісії. Участь у засіданні координаційної ради з питань охорони здоров’я. Проведення правового лекторію для учнів 8-10 класів у ЗОШ№2. У КЗЦСПРД проведено свято до Дня захисника Вітчизни.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 0. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 1. Підготовка договорів пайової участі замовників у розвиток інфраструктури міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод - 1 договір про пайову участь. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2, проекти рішень сесії – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 6 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 1.

28.02.2014 - проведення міжвідомчої комісії щодо можливості проведення перепланування квартири.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 6 листів, надано 5 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено 2 додаткових угоди про зміну процентної ставки. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету – 1 проект рішення виконавчого комітету. 24.02.2014 - комісія з питань земельних відносин, довкілля, охорони навколишнього середовища та екології.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.

Спортсмени КЗ ЮДЮСШ приймали участь в Чемпіонаті України з сумо в місті Енергодарі.  Відбувся турнір з шахів та шашок до Дня захисника Вітчизни. Відбулися міські змагання з волейболу серед юнаків та дівчат в рамках обласної спартакіади школярів. Відділом молоді та спорту відпрацьовано два випадки по вчиненню насилля у сім’ях. Відділом культури проводиться підготовка з відзначення святкових заходів до 200-річчя з Дня народження Т.Г. Шевченка. КЗ музейним комплексом  міста «Козацької слави та військової техніки» проводиться робота щодо оформлення експозиції фотокопій картин Т.Г. Шевченка до 200-річчя з Дня народження Т.Г. Шевченка. Відділом культури проводиться робота по збору матеріалу, удосконаленню та затвердженню туристичних маршрутів, моніторингу закладів харчування, розміщення, туристичних підприємств, оновленню інформації в розділі «Туризм» на офіційному сайті міста для розвитку туристично-рекреаційної сфери Миколаївської області.

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 3 усних та 5 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав. Надано консультації 3 суб’єктам  господарювання щодо здійснення підприємницької діяльності та дотримання Закону України «Про захист прав споживачів».

25.02.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

27.02.2014 здійснено обстеження суб’єктів господарювання які здійснюють діяльність на  ринку ТОВ «Южноукраїнський ринок» по вул. Молодіжній 4 щодо належної експлуатації то організації обслуговування населення, захисту прав споживачів, відповідно до Правил торгівлі на ринках      м. Южноукраїнська.

Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Здійснено обстеження орендованого майна об’єктів комунальної власності щодо цільового використання згідно умов договору без втручання в господарську діяльність орендарів. Проводилась робота щодо контролю за звітуванням комунальними підприємства по списанню майна комунальної власності. Оновлено інформацію щодо грантодавців. Проводився аналіз фінансових звітів комунальних підприємств про фактичне виконання плану за січень 2014 рік. Перевірялись фінансові плани та плани фонду оплати праці комунальних підприємств на 2014 рік.

Фінансове управління:

За період з 21.02.2014 –27.02.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 2 341,2 тис. грн., в тому числі до загального фонду 2 333,3 тис. грн., до спеціального фонду 7,9 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1 568,6 тис. грн. З державного та обласного бюджетів у вигляді субвенцій перераховано 72,3 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 2885,6 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати – 2631,3 тис. грн.; медикаменти – 2,4 тис. грн.; оплату харчування – 41,2 тис. грн.; оплату комунальних послуг – 23,9 тис. грн. а також 186,8 тис. грн. на: медикаменти учасникам ВВВ, послуги з організації святкового обіду до Дня вшанування УБД, оплату послуг банку, зв’язку, експлуатаційних послуг та вивіз сміття, відшкодування вивозу та складування ТПВ, відрядження, оплату ЖКП окремій категорії громадян, висвітлення в газеті «Контакт», оплату послуг охорони, фінансову підтримку громадських організацій, експлуатаційно-технічне обслуговування системи оповіщення та прямої лінії на сирену, придбання квітів, вітальних листівок, конвертів, медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок ЧАЕС, оплата піротехнічного оформлення, програмний комплекс АВК-5, утримання об’єктів благоустрою, допомогу на поховання деякої категорії осіб згідно рішення ВК МР. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 799,6 тис. грн. на: виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям, одноразової допомоги при народження дитини, допомоги у зв’язку з вагітністю і пологами, на догляд за дитиною віком до 3-х років; виплату пільг та житлових субсидій окремій категорії громадян на оплату електроенергії, природного газу, послуг ЖКП; компенсаційні виплати на пільговий проїзд та інші пільги окремій категорії громадян; медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. До державного бюджету вилучено 790,5 тис. грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.         

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...