Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

 05 березня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Квасневського Є.А. У роботі  взяли  участь 12 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу, начальники управлінь, служб міської ради та відділів виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації.

Перед початком засідання виконавчого комітету міський голова Квасневський Є.А. поінформував, що ситуація в місті Южноукраїнську керована та контрольована, стабільно працює головне виробниче підприємство міста - ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом». Мешканці міста можуть не хвилюватися за свою безпеку. На останній сесії, що відбулася 25 лютого, було прийнято рішення «Про суспільно-політичну ситуацію в державі та місті Южноукраїнську», де «категорично засудили всі прояви насильства, які привели до загибелі, поранень і каліцтв людей», а також засудили «прояви сепаратизму і спроби порушити територіальну цілісність держави». Розпорядженням міського голови від 05.03.2014 №43-р створено робочу групу, яка, відповідно до рішення ради, повинна напрацювати пропозиції щодо розробки плану з реалізації резолюції Народного Віче та винести на затвердження Южноукраїнської міської ради. Сама резолюція Народного Віче оприлюднена на сайті міста в розділі «Нормативні акти» (рішення Южноукраїнської міської ради міської ради від 25.02.2014 №1184). Також, міський голова Квасневський Є.А. звернув увагу, що свої пропозиції можна подавати до відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та ЗМІ за телефоном 2-79-69, через «Он-лайн приймальню» на офіційному сайті міста, на електрону адресу gromada0709@gmail.com.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 18 основних питань та 4 додаткових питання. Всього членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято зі змінами 22 рішення: а саме: «Про роботу спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради протягом 2013 року», «Про організацію громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста Южноукраїнська на 2014 рік», «Про роботу зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради протягом 2013 року», «Про затвердження Порядку використання коштів міського бюджету для забезпечення адаптованими молочними сумішами дітей першого й другого року життя, народжених ВІЛ-інфікованими матерями», «Про затвердження Порядку використання коштів міського бюджету на придбання медичних приладів, апаратів, обладнання та забезпечення лікарськими засобами хворих на цукровий діабет ІІ типу при амбулаторному лікуванні», «Про надання матеріальної допомоги», «Про надання жилих приміщень», «Про зняття з квартирного обліку», «Про взяття на квартирний облік», «Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради», «Про визначення місць для розміщення матеріалів перевиборної агітації до виборів 25.05.2014» та інші питання.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...