Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зустріч зі студентами «університету третього віку"
AA

Зустріч зі студентами «університету третього віку"

 З метою інформування населення, щодо раннього виявлення та діагностики раку, 5 лютого відбулася зустріч заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної, начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад,  лікаря – терапевта відділення соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Наталі Сухіної зі студентами «університету третього віку".

«Згідно рішення Міжнародної спілки проти раку 4 лютого проводиться Всесвітній день боротьби проти раку. Переорієнтування роботи медичної галузі в сторону профілактики, активне впровадження здорового способу життя є основним пріоритетом проголошеної Президентом України реформи в охороні здоров’я. За останній час відмічається зростання частоти виявлення раку в пізніх стадіях, що можна пояснити відсутністю настороженості населення до злоякісних хвороб, незнанням прийомів самообстеження та способів профілактики і здорового способу життя. Тому основними завданнями міської влади – є інформування населення щодо привернення уваги до попередження, виявлення та лікування даної хвороби, забезпечення доступності медичної допомоги та медичного обслуговування для населення», - відмітила під час зустрічі Ярослава Нікітіна.

Лікар-терапевт Наталя Сухіна ознайомила присутніх з методами  самообстеження щодо попередження раку молочної залози та прочитала лекцію на тему: «Профілактика та лікування онкологічних захворювань».

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...