Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Управлінню юстиції 15 років!
AA

Управлінню юстиції 15 років!

5 лютого Южноукраїнське міське управління юстиції в Миколаївській області святкувало свій ювілей – 15 років з дня утворення управління в місті Южноукраїнську. Поздоровити начальника та всіх працівників до управління завітали міський голова Євген Квасневський, директор ДПТС «Квант» приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» Микола Скуляр, директор дочірнього підприємства електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» Володимир Гуцол, начальник першого Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області Андрій Драгомиров. Після урочистої промови начальника управління Василя Дробота, слово мав міський голова, який привітав всіх присутніх з чудовим ювілеєм теплими словами та побажаннями всього найкращого і виказав слова вдячності за плідну працю та тісне співробітництво.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди святкування 15-річчя з дня утворення Южноукраїнського міського управління юстиції у Миколаївській області відзначили Подяками Южноукраїнського міського голови Дробота Василя Васильовича - начальника Южноукраїнського міського управління юстиції у Миколаївській області та Лисенко Яну Сергіївну - головного спеціаліста сектору державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Южноукраїнського міського управління юстиції у Миколаївській області, які урочисто вручив міський голова Євген Квасневський. Нагоду поздоровити також мали інші запрошені гості, промовивши багато щирих добрих слів та вручивши цінні подарунки.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...