Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Участь загальноосвітніх навчальних закладів у заходах до Дня міста
AA

Участь загальноосвітніх навчальних закладів у заходах до Дня міста

25 травня  відбулося  загальноміське свято  - День  міста,  у якому галузь «Освіта» представляли діти, педагоги та батьки Центру Розвитку Дитини «Гармонія», обдаровані діти загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці Станції юних техніків та Центру дитячої та юнацької творчості, кращі спортсмени ЮЗШ №3. До Дня міста школярі та педагогічні колективи навчальних закладів Южноукраїнська готувались наполегливо і натхненно.

            Серед учасників заходів присвячених цій даті вперше продемонстрували свій талант представники нетрадиційного виду мистецтва - графіті. Саме вони прикрасили малюнками стіну спортивної зали ЮЗШ №4, яка стала упорядкованою та привабливішою для учнів школи і всіх мешканців міста. Цей конкурс планується проводити щорічно.

            На виконання соціальних ініціатив Президента України та у зв’язку з проведенням в Україні «Року дитячої творчості» колективи Центру дитячої та юнацької творчості мали змогу показати  свої таланти на сценах меморіального комплексу та ПК «Енергетик». Вони підготували для южноукраїнців та гостей міста   концертну театралізовано-розважальну програму «З днем народження, Южноукраїнськ». Спочатку маленьких южноукраїнців розважали клоуни Кнопка та Веселинка, які підготували цікаві ігри та конкурси, у яких всі залюбки брали участь. Потім художні колективи ЦДЮТ подарували глядачам незабутні виступи. Особливо всім запам’яталися хореографічні постановки у виконанні вихованок гуртка естрадного танцю «Пандора»     та танцювальні композиції, які  подарували глядачам вихованки гуртка спортивно-естрадного танцю «Фенікс», керівник Оксана Васильєва. Також   дітей та дорослих вразила казка, де вони могли побачити своїх улюблених мультяшних героїв – Лунтика, Пупсіня, Мілу, Фею та інших. Концертна програма завершилася, а южноукраїнці отримали заряд бадьорості та енергії на весь день.  Високопрофесійним був виступ Народного художнього колективу «Адажіо»

            У теплій, дружній атмосфері пройшла зустріч представників Республіки Польща та учнів , які вивчають польську мову. Бургомістр міста Белхатов та його супроводжуючі були приємно вражені піснею , виконаною ученицями ЮЗШ  №4 на польській мові в подарунок для них. Від спілкування залишилися гарні враження у всіх присутніх.

Усіх мешканців  та гостей очікувало  веселе та радісне    СВЯТО,  яке виблискувало  яскравими  кольорами ярмарки та костюмами  театралізованих героїв, манило  до  себе  веселою музикою та мало своє продовження біля ПК «Енергетик».

 

             

 

 

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...