Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Прес-конференція міського голови Євгена Квасневського з представниками засобів масової інформації
AA

Прес-конференція міського голови Євгена Квасневського з представниками засобів масової інформації

29 травня міський голова Євген Квасневський провів чергову прес-конференцію для місцевих ЗМІ.

На початку прес-конференції міський голова підвів підсумки святкування в місті 68 річниці Дня Перемоги та 38 річниці Дня міста, відмітив про позитивні відгуки від мешканців міста щодо організації свят.

            Представників засобів масової інформації міста цікавили питання щодо ремонту доріг, об’єктів незавершеного будівництва, введення в експлуатацію прибору обліку тепла, реконструкції дитячої поліклініки та РАЦСу, реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», закінчення ремонту ліфта в СМСЧ №2, графіку руху автобусів до залізничної станції, забезпечення громадського порядку в місті.

            Під час прес-конференції міський голова надав короткий звіт щодо результатів роботи своєї передвиборчої програми та поділився планами на майбутнє. Зокрема, відмітив, що влітку планується встановлення п’яти дитячих та два спортивних майданчика у дворах - найбільш активних учасників екологічного місячника, зупинився на реконструкції гуртожитку № 6 та встановлення лінії для переробки твердих побутових відходів.

В ході прес-конференції міський голова зупинився на візиті польської делегації, яку очолював Президент міста Белхатув Марек Хжановський. Відмітив, що польській стороні були представлені для розгляду пропозиції співпраці.



 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...