Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 13 - 19 травня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 13 - 19 травня 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:
Інформація про стан виконання заходів з благоустрою та озеленення міста Южноукраїнська з 01.04.2013 по 07.05.2013:
Кількість підприємств, залучених до акції – 39 од., у т.ч. громадських організацій – 2 од.
Кількість людей, які взяли участь в акції – 300 осіб, у т. ч. студентської та учнівської молоді – 100 осіб.
Кількість задіяної підмітально-прибиральної техніки – 5 од.
Ліквідовано несанкціонованих сміттєзвалищ – 1 од.
Обсяг зібраних побутових відходів на несанкціонованих сміттєзвалищах та змету – 0,016 тис. м³.
Висаджено зелених насаджень: дерев – 0,02 тис. шт.,кущів – 0,05 тис. шт.,квітників – 0,05 тис.м2  
В квітні-травні 2013 році виконаний капітальний ремонт ліфтів у житлових будинках міста за адресами: просп. Леніна, 6 п.3, просп. Леніна, 7/Комуністичний, 5 п.1,2, просп. Леніна, 2/Миру, 12 п.2,3 та Комуністичний, 1 п.5.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі житлових будинків – 280 м2. За кошти орендної плати силами КП «ЖЕО» виконується капітальний ремонт 1-го ліфта за адресою: пр. Комуністичний,7 п.3. Поточний ремонт швів стінових панелей – 177 м.п. на житлових будинках 1,2-го мікрорайонів. Поточний ремонт 3-х одиниць ліфтів. Технічне обслуговування – 68 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 16 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 23 ж/будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 72 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 67 одиниць, усунення повітряних пробок з системи опалення, гарячого водопостачання – 265 стояків; заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, водовідведення – 9 ж/будинків. Виконано встановлення лавок в кількості 7-ми одиниць біля житлових будинків по б-ру Цвіточному, 2; пр. Леніна, 11; 13; 17; 19; пр. Комуністичний, 3; 7.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Виконуються пуско - налагоджувальні роботи приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС - містою.
З метою підготовки до опалювального періоду виконується поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло, -водоканалізаційних колодязів міста, проводяться ремонтні роботи обладнання ТРП та КНС ( ремонти насосних агрегатів, дробарок, щитів електроавтоматики, схем управління та захисту двигунами, запірної та регулюючої арматури).
Проводиться поточний та аварійний ремонт пожежних гідрантів.
Усунення 5 засорів на каналізаційних мереж.
Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.
13.05.13р відбулось відключення д/с № 6 по хвп з метою усунення пориву ( з 8-30 – до 10-10);
15.05.13р відбулось відключення ТРП-2 по гвп (ремонт запірної арматури з 10-00 – до 11-30);
15.05.13р відбулось відключення 5-го мкр-ну , а саме ж/б 2,4,6,5А,5Б та ж/б по пр.Леніна,22 від гвп ( заміна запірної арматури з 9-20 – до 19-20);
16.05.13р відбулось відключення ТРП-6 по хвс (ремонт запірної арматури з 14-00 – до 15-50);
17.05.13р в 11-00 усунено порив трубопроводу хвп по вул.Маяковській;
14.05.13р відбулось відключення мемориального комплексу по хвп з метою усунення пориву ( з 16-30 14.05.13р – до 12 -00 17.05.2013р.).

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
На минулому тижні було виконано наступні роботи: викос трави - Меморіальний комплекс, вул.Спортивна, вул.Леніна, вул. Наб. енергетиків, пр. Комуністичний, сквер № 1, № 2, вул. Молодіжна, дорога Богданівка-Костянтинівка, територія АВБ «Чайка», пляж, курган Пугач; ремонт лавок - Меморіальний комплекс (5 шт.);
прибирання території скейт-парку до проведення фестивалю Хіп-хоп;
прополка з розпушуванням; полив: вул.Леніна, б-р Квітковий (131м2);
стрижка живоплоту - б-р Шкільний, б-р Шевченка, б-р Квітковий, ул.Др.народов, ул.Наб. енергетиків (2029 м / п);
посадка канн - вул.Леніна (90шт.);
прополка розарій - вул.Леніна (156 м2);
навантаження гілок - 1 причіп. обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 16; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Проведено рейдів – 3; Проведено бесід – 26.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:
Надано методичну допомогу 7 об'єктам міста з питань цивільного захисту; Затверджений наказ начальника ЦЗ міста Южноукраїнська "Про організацію радіаційного та хімічного спостереження"; Підготовлено проект розпорядження міського голови щодо організації видачі стабільного йоду населенню міста. Підготовлено 19 запитів до об’єктів господарської діяльності щодо надання даних про планування навчання у сфері цивільного захисту; Завершено роботу щодо відкриття міського пляжу ; Прийнято участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проведено 2 рейди-перевірки дотримання вимог законодавства закладами торгівлі та ресторанного господарства щодо заборони продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 10 громадян. Проведено 16 перевірок осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем мешкання.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Южноукраїнської міської ради :
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи здійснено 9 соціальних інспектувань, відвідано 74 сім’ї та 20 осіб. За карткою отримувача послуг надано 272 соціальні послуги: сім'ям з дітьми – 156; особам - 116. Спеціалісти Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в рамках проведення місячника сімейного виховання відбулося родинне свято у Будинку культури „Енергетик”. Мета - популяризація сімейних цінностей. До заходу залучено 62 особи. З метою підвищення рівня усвідомлення батьківства 08 травня проведено перше заняття „Школи відповідального батьківства”. Прийняло участь 7 осіб. 16 травня в приміщені ЗОШ №3 відбулося перше заняття „Школи волонтерів” за темою „Історія волонтерства”.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради :
15.05.2013 - Звітний концерт у концертній залі ПК «Енергетик» комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» « Країна дитячих мрій» та вручення атестатів випускникам школи.
16.05.2013 – Координаційна нарада по підготовці та відзначенню святкування Дня міста.
17.05.2013 – Відкриття першої частини експозиції в музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» приуроченої до Дня міста та Всесвітнього дня музеїв.
17.05.2013 – Товариська зустріч з міні футболу приурочена до Дня Європи.
18.05.2013 – Проведення хіп-хоп фестивалю та конкурсу графіті спільно з молодіжною громадською організацією «Південний щит».
Мета: З метою розвитку молодіжного дозвілля, залучення молоді до сучасних видів творчості.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради :
13.05.2013р. - Розроблено методичні та нормативні документів щодо безпеки життєдіяльності дітей в пришкільному таборі ЮЗШ № 4; Проведена робота щодо забезпечення безпеки життєдіяльності дітей у літній період. Проведено заходи щодо співпраці з проектним інститутом з питання реконструкції теплових пунктів ЮЗШ № 3.
15.05.2013р. - Відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних, мета якого: поширення руху юних пожежних на Миколаївщині, засвоєння учнями протипожежних правил, формування у молоді свідомого відношення до правил пожежної безпеки, вміння вести себе у екстремальних ситуаціях, надання першої допомоги потерпілим, виховання зацікавленості професією пожежника (рятівника) і відлучення дітей від вулиці, виховання в них патріотизму та любові до Батьківщини. Взяла участь команда учнів загальноосвітньої школи №4 та посіла четверте командне місце.
16.05.2013р. - Організовано п'ятиденний обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки», мета якого: популяризація серед дітей та молоді здорового і безпечного способу життя, підвищення рівня знань у галузі безпеки життєдіяльності, фізичної та психологічної підготовки, пропаганди професії рятувальника та професійної орієнтації в сфері цивільного захисту. Взяла участь команда учнів – вихованців гуртків «Школа безпеки», які функціонують на базі ЦДЮТ та ЮЗШ №4. Відбулася зустріч молодих експертів-волонтерів щодо питання підвищення обізнаності учнівської молоді стосовно трансформаційних процесів, які відбуваються на шляху до Євросоюзу.
17.05.2013р. - Відбувся обласний етап Всеукраїнського чемпіонату з пожежно-прикладного виду спорту, мета якого: популяризація пожежно-прикладного виду спорту серед юнаків, підвищення спортивної майстерності учнівської молоді. Взяла участь команда учнів загальноосвітньої школи №2.
Оформлено документи щодо виїзду дітей на різноманітні змагання та екскурсії у міста області. Здійснено обслуговування комп’ютерної техніки в закладах освіти міста.

Відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради :
Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності - 12 листів; Підготовка договорів пайової участі замовників у розвиток інфраструктри міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод - 1 договір; Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом - проекти рішень виконавчого комітету – 5, проекти рішень сесії – 1; Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - прийнято 4 громадян; Проведення міжвідомчої комісії щодо можливості проведення перепланування квартири; Проведення засідання архітектурно-містобудівної ради; Підготовка паспортів прив’язки тимчасових споруд - 4 паспорти.

Відділ земельних відносин та екології виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради :
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - 13 листів. Надано консультації 25 громадянам. Участь в роботі комісії з питань продажу комунального майна. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради - проекта рішень сесії – 4 рішень, проект рішень виконавчого комітету – 6. Перевірка документації , щодо утворення та розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях - видано 1 дозвіл. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - підготовлено розрахунки розміру збитків та акти по 22 суб’єктам.


*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про щотижнево виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...