Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Родинне свято "Моя сім’я - моя родина"
AA

Родинне свято "Моя сім’я - моя родина"

Виховуючи свою дитину, ти виховаєш себе, затверджуєш свою людську гідність.
(В.О. Сухомлинський)

   Що у житті може бути дорожче родини? Хіба що саме життя! І щаслива та людина, життєвий шлях якої супроводжується теплом родинного вогнища, яка завжди міцно тримає при собі це тепло, зігріваючи себе, дітей, онуків, поширюючи навкруги радість і спокій. Здавна відомо, що родина — то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов’язків. І кожна сім’я докладає зусиль, аби не всохло родове дерево, бо «Без роду нема народу».

Так, у рамках проведення місячника сімейного виховання Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді спільно з управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради 14 травня організовано та проведено годину спілкування з дітьми та батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу, прийомних та багатодітних сімей. Основною метою свята є відродження родинних традицій і цінностей.

Відкрила захід своїм теплим привітанням заступник міського голови Ярослава Нікітіна.

Присутнім не довелося сумувати, адже таке свято не могло обійтися без номерів художньої самодіяльності. Зачарували і схвилювали глядачів своїм теплом, повагою, піднесеністю пісні про кохання та добро у виконанні дівчат-вихованок комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей»; танцювальні композиції групи фітнес-аеробіки «Екстрим (керівник Балабанова Т.М.) та гурту «Натхнення» (керівник Банковська С.А.); читання вірша «Молитва про сім’ю» у виконанні гімназистки Каріни Бас. Роботи вихованців ДБСТ В’юнів, ПС Коробкіних, учасників та переможців міського конкурсу «Повір у себе і у тебе повірять інші» захопили своєю майстерністю та оригінальністю. Прийомна мама роздала усім присутнім м’які іграшки, а мама-вихователь вручила дівчатам КЗ «ЦСПРД» коровай, як символ щастя і достатку. Цікаві конкурси «Впізнай мамині руки», «Склади прислів’я», «Колискова» додали позитивних емоцій та настрою. Ведуча Ірина Труханова гостинно всіх привітала, а гості висловлювали безліч теплих слів і побажань, організатори пригощали присутніх солодощами та соками.

 Гарні враження, веселий настрій, щирі родинні стосунки – все це залишилося у пам’яті дітей і дорослих, як справжнє свято дружньої родини.

 

 

      

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...