Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпочала свою роботу Школа відповідального батьківства
AA

Розпочала свою роботу Школа відповідального батьківства

       8 травня при Южноукраїнському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочала свою роботу Школа відповідального батьківства, девізом якої є: «Відповідальне батьківство – запорука щасливого майбутнього наших дітей!» 
      Метою роботи Школи є: пропаганда сімейних цінностей; підвищення виховного потенціалу сім’ї; формування усвідомленого батьківства і підготовка молоді до сімейного життя.
      Перше заняття, що тривало близько години, відвідало 7 матусь, які мають бажання стати кращими для своїх дітей. Адже їм випало велике щастя — мати дитину. А діти — це не тільки радість і рожеві мрії, а велика праця, недоспані ночі, переживання та тривоги, які ніколи не кінчаються. Не дивлячись на те, ким ми є у житті, як склалася наша доля, ми повинні пам’ятати, що вдома на нас ждуть діти. Вони нас чекають і прагнуть поділитись своїми радощами та тривогами, вони нас дуже люблять і готові на все, аби ми їм приділили увагу, поговорили з ними, погрались, почитали, а то й просто посиділи, обнявшись, перед телевізором. Дитина росте в сім’ї і є носієм сімейних традицій. Вона кожну хвилинку життя, день за днем, рік за роком вбирає в себе те, що бачить у сім’ї. Діти уважно придивляються до поведінки батьків. Перші уявлення про справедливість, честь, обов’язок дитина дістає не стільки зі слів батьків, скільки з спостережень за їхніми вчинками. Тому поведінка батьків, їх свідомість і відповідальність є головним фактором успішного виховання дітей. 
      Матусі заповнювали анкети, розповідали свої історії, обговорювали різні ситуації, виконували вправи та отримали інформаційні матеріали, а фахівці врахували усі пропозиції та побажання учасниць щодо подальшої роботи Школи. 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...